Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vandringer med et æsel i Cevennerne - Robert Louis Stevenson - E-bog

Bag om Vandringer med et æsel i Cevennerne

Vandringer med et æsel i Cevennerne regnes for en af verdens første ”outdoor”- bøger. "The Stevenson Trail" er i dag et populært mål for vandreturisme på linje med Caminoen. I 2017 figurerede bogen på The Guardians liste over verdens hundrede bedste nonfiktion-bøger. Bogen uhyre charmerende og består af Stevensons iagttagelser i naturen som omgiver ham, af mennesker han træffer og lokal folklore og historie.Men den har også en anden hovedperson: æslet Modestine, som Stevenson køber for 65 franc og et glas brandy ved rejsens begyndelse. Det lykkes ham imidlertid aldrig helt at få styr på hende, og det genstridige pakdyr gør på mange måder turen langsommere og mere besværlig. Men æslet holder ham ved selskab, og han ender med at holde af hende til sidst. Robert Louis Stevenson (1850-1894) er forfatteren bag klassikere som «Kidnappet», «Skatteøen» og «Dr. Jekyll og Mr. Hyde».

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702265415
 • Udgivet:
 • 2. Maj 2019
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Vandringer med et æsel i Cevennerne

  Beskrivelse af Vandringer med et æsel i Cevennerne

  Vandringer med et æsel i Cevennerne regnes for en af verdens første ”outdoor”- bøger. "The Stevenson Trail" er i dag et populært mål for vandreturisme på linje med Caminoen. I 2017 figurerede bogen på The Guardians liste over verdens hundrede bedste nonfiktion-bøger. Bogen uhyre charmerende og består af Stevensons iagttagelser i naturen som omgiver ham, af mennesker han træffer og lokal folklore og historie.Men den har også en anden hovedperson: æslet Modestine, som Stevenson køber for 65 franc og et glas brandy ved rejsens begyndelse. Det lykkes ham imidlertid aldrig helt at få styr på hende, og det genstridige pakdyr gør på mange måder turen langsommere og mere besværlig. Men æslet holder ham ved selskab, og han ender med at holde af hende til sidst.

  Robert Louis Stevenson (1850-1894) er forfatteren bag klassikere som «Kidnappet», «Skatteøen» og «Dr. Jekyll og Mr. Hyde».

  Brugerbedømmelser af Vandringer med et æsel i Cevennerne  Find lignende bøger
  Bogen Vandringer med et æsel i Cevennerne findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.