Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Video helten - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Video helten

Hvis unge mænd kunne tale om følelser, ville verden så være mindre voldelig? Kim går i 10. klasse og er i vildrede omkring sin identitet. På den ene side har han netop slået op med sin kæreste og er ked af det. På den anden siden har han et fællesskab af drengevenner, som kræver, at han udviser hårdhed og styrke. Bogen handler om maskulinitet, vold og undertrykte følelser blandt unge. Den udkom oprindeligt i 1983. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans værker er kendetegnet ved en let tilgængelig stil og nogle spændende, samfundsrelevante handlingsforløb. Meget ofte bærer bøgerne præg af en socialistisk og direkte antikapitalistisk indignation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728402962
  • Udgivet:
  • 19. December 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Video helten

Hvis unge mænd kunne tale om følelser, ville verden så være mindre voldelig?
Kim går i 10. klasse og er i vildrede omkring sin identitet. På den ene side har han netop slået op med sin kæreste og er ked af det. På den anden siden har han et fællesskab af drengevenner, som kræver, at han udviser hårdhed og styrke.
Bogen handler om maskulinitet, vold og undertrykte følelser blandt unge.
Den udkom oprindeligt i 1983.
Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans værker er kendetegnet ved en let tilgængelig stil og nogle spændende, samfundsrelevante handlingsforløb. Meget ofte bærer bøgerne præg af en socialistisk og direkte antikapitalistisk indignation.

Brugerbedømmelser af Video heltenFind lignende bøger
Bogen Video helten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.