Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

VIL - KAN - SKAL - Thorkild Olsen - E-bog

- Ledelses- og læringsfilosofi under forandring

Bag om VIL - KAN - SKAL

Mange ledere oplever et krydspres i deres hverdag. Villighed og kunnen er ikke nok – krav om vilkår, regler og procedurer trænger sig på. Der er både et Vil et Kan og et Skal i spil ude i organisationerne. Thorkild Olsen og Frederikke Larsen giver her et bud på, hvordan der kan arbejdes praktisk med disse Vil, Kan og Skal, så robustheden opbygges og resignationen og rundtossetheden holdes fra døren. Med fokus på Det kendte, Det nye og Det næste er bogen bygget op omkring tre overordnede ledelses- og læringsfilosofier med et teoretisk og metodisk afsæt i det systemiske, det narrative og det anerkendende. Bogen henvender sig til ledere, konsulenter, studerende og alle andre, der praktiserer eller interesserer sig for ledelse, kommunikation og organisationsudvikling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771580358
  • Udgivet:
  • 11. December 2018
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af VIL - KAN - SKAL

Nye styringsparadigmer er taget i brug i et forsøg på at modsvare det krydspres, mange ledere oplever i deres hverdag. Villighed og kunnen er ikke længere nok - vilkår, regler og procedurer og krav trænger sig på. Der er med andre ord både et VIL, et KAN og et SKAL i spil i organisationerne. Thorkild Olsen og Frederikke Larsen giver her et bud på, hvordan der kan arbejdes praktisk med disse VIL, KAN og SKAL, så robustheden opbygges og resignationen og rundtossetheden holdes fra døren. Bogen er opbtgget ud fra tre overordnede ledelses- og læringsfilosofier: DET KENDTE - Der har været en tid for det systemiske i en teoriloyal udgave - en tid, hvor metoden var højeste kontekst. DET NYE - Der er nu en tid for det systemiske i pragmatisk udgave - en tid, hvor læring er højeste kontekst. DET NÆSTE - Der kommer en tid, hvor det systemiske sættes ind i velfærdssamfundets styringsstrategier - en tid, hvor "mødet", de lokale løsninger og innovative styringsformer er højeste kontekst. Det næste tager bestik af ting undervejs og aktuelle tendenser i en kobling af gamle og nye erfaringer Bogen henvender sig til ledere, konsulenter, studerende og alle andre, der praktiserer eller interesserer sig for ledelse, kommunikation og organisationsudvikling.

Forlagets beskrivelse af VIL - KAN - SKAL

Nye styringsparadigmer er taget i brug i et forsøg på at modsvare det krydspres, mange ledere oplever i deres hverdag. Villighed og kunnen er ikke længere nok - vilkår, regler og procedurer og krav trænger sig på. Der er med andre ord både et VIL, et KAN og et SKAL i spil i organisationerne.

Thorkild Olsen og Frederikke Larsen giver her et bud på, hvordan der kan arbejdes praktisk med disse VIL, KAN og SKAL, så robustheden opbygges og resignationen og rundtossetheden holdes fra døren.

Bogen er opbtgget ud fra tre overordnede ledelses- og læringsfilosofier:

DET KENDTE - Der har været en tid for det systemiske i en teoriloyal udgave - en tid, hvor metoden var højeste kontekst.
DET NYE - Der er nu en tid for det systemiske i pragmatisk udgave - en tid, hvor læring er højeste kontekst.
DET NÆSTE - Der kommer en tid, hvor det systemiske sættes ind i velfærdssamfundets styringsstrategier - en tid, hvor "mødet", de lokale løsninger og innovative styringsformer er højeste kontekst. Det næste tager bestik af ting undervejs og aktuelle tendenser i en kobling af gamle og nye erfaringer

Bogen henvender sig til ledere, konsulenter, studerende og alle andre, der praktiserer eller interesserer sig for ledelse, kommunikation og organisationsudvikling.

Brugerbedømmelser af VIL - KAN - SKALFind lignende bøger
Bogen VIL - KAN - SKAL findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.