Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

100 topchefer - Niels Lunde - E-bog

Bag om 100 topchefer

I 100 topchefer giver et unikt og konkret indblik i, hvordan landets tungeste topchefer leder deres virksomheder. Niels Lunde fortæller om landets 100 førende topchefer og deres indflydelse. Om deres hakkeorden og strategier, om deres konkrete værktøjer og om de udfordringer, topcheferne står overfor. Gennem de 100 profiler giver Niels Lunde et unikt og konkret indblik i, hvordan landets tungeste topchefer leder deres virksomheder. Hver profil indeholder et cv, en profiltekst, tre ledelsesværktøjer, virksomhedens strategi, bedste beslutning og et bud på fremtidens største udfordring for den pågældende topchef. Efter Mærsk Mc-Kinney Møllers død i 2012 og et par begivenhedsrige år i finanskrisens kølvand er der sket store ændringer i top-100 med de mest magtfulde topchefer. 39 helt nye profiler er kommet ind på listen. Illustreret af Jens Hage.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788750044239
  • Udgivet:
  • 12. Marts 2014
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af 100 topchefer

I 100 topchefer giver et unikt og konkret indblik i, hvordan landets tungeste topchefer leder deres virksomheder.

Niels Lunde fortæller om landets 100 førende topchefer og deres indflydelse. Om deres hakkeorden og strategier, om deres konkrete værktøjer og om de udfordringer, topcheferne står overfor. Gennem de 100 profiler giver Niels Lunde et unikt og konkret indblik i, hvordan landets tungeste topchefer leder deres virksomheder.

Hver profil indeholder et cv, en profiltekst, tre ledelsesværktøjer, virksomhedens strategi, bedste beslutning og et bud på fremtidens største udfordring for den pågældende topchef.

Efter Mærsk Mc-Kinney Møllers død i 2012 og et par begivenhedsrige år i finanskrisens kølvand er der sket store ændringer i top-100 med de mest magtfulde topchefer. 39 helt nye profiler er kommet ind på listen.

Illustreret af Jens Hage.

Brugerbedømmelser af 100 topcheferFind lignende bøger
Bogen 100 topchefer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.