Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

40 ting du skal vide om din fødsel - Cana Buttenschøn - E-bog

- Alt det der (i virkeligheden) er vigtigt

Bag om 40 ting du skal vide om din fødsel

Det gør hulens ondt, er hårdt, og det kræver for de fleste rigtigt meget arbejde at føde. Alligevel kan det blive en fantastik oplevelse – uanset om du føder derhjemme, i bilen, ved akut kejsersnit eller i et badekar på en fødestue. Den bog er din loyale fødselshjælper fra allerførste ve, og indtil du holder baby i dine arme. Blogger, jordemoder Cana Buttenschøn hjælper dig med vanlig humor og ærlighed gennem de trængsler, glæder og småvanvittige øjeblikke og situationer, der typisk opstår under en fødsel, imens hun fortæller dig, at du kan. For du kan godt! Cana Buttenschøn er mor til to, blogger, jordemoder og forfatter til bestsellerne 40 uger inden og 40 uger efter om livet som henholdsvis gravid og nybagt mor. 40 ting du skal vide om din fødsel er tredje bog i serien, og denne gang handler det om fødsler.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770366861
 • Udgivet:
 • 24. Oktober 2019
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af 40 ting du skal vide om din fødsel

  Beskrivelse af 40 ting du skal vide om din fødsel

  Det gør hulens ondt, er hårdt, og det kræver for de fleste rigtigt meget arbejde at føde. Alligevel kan det blive en fantastik oplevelse – uanset om du føder derhjemme, i bilen, ved akut kejsersnit eller i et badekar på en fødestue.

  Den bog er din loyale fødselshjælper fra allerførste ve, og indtil du holder baby i dine arme.

  Blogger, jordemoder Cana Buttenschøn hjælper dig med vanlig humor og ærlighed gennem de trængsler, glæder og småvanvittige øjeblikke og situationer, der typisk opstår under en fødsel, imens hun fortæller dig, at du kan. For du kan godt!

  Cana Buttenschøn er mor til to, blogger, jordemoder og forfatter til bestsellerne 40 uger inden og 40 uger efter om livet som henholdsvis gravid og nybagt mor. 40 ting du skal vide om din fødsel er tredje bog i serien, og denne gang handler det om fødsler.

  Brugerbedømmelser af 40 ting du skal vide om din fødsel  Find lignende bøger
  Bogen 40 ting du skal vide om din fødsel findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.