Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

80/10/10 - Karina Villumsen - E-bog

- Raw Food

Bag om 80/10/10

Selve det at være på 801010, kan være en måde at starte forfra og give kroppen letoptagelig mad i en periode, hvor der er behov for at få renset ud og fundere over hvad man kan og ikke kan tåle. 801010 er allerede uden mælkeprodukter, uden hvede, uden gluten, uden en masse dårlige fedtstoffer og hurtige fix. Der er i alt 159 sider med 75 lækre 801010 opskrifter, som er nemme at gå til og ikke kræver andet end en blender, foodprocessor, kniv eller skærebræt. Der er også opskrifter på hvordan man laver spirer og inspiration til raw food burritos, dips, 'burgers' og wraps, samt til den lille lækkersult, is og snacks. Bogen indeholder også introduktion til 801010, oversigt over frugter og grønsagers kalorieindhold, gode råd og vejledning, samt ofte stillede spørgsmål.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799648085
  • Udgivet:
  • 1. august 2014
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af 80/10/10

Selve det at være på 801010, kan være en måde at starte forfra og give kroppen letoptagelig mad i en periode, hvor der er behov for at få renset ud og fundere over hvad man kan og ikke kan tåle.
801010 er allerede uden mælkeprodukter, uden hvede, uden gluten, uden en masse dårlige fedtstoffer og hurtige fix.
Der er i alt 159 sider med 75 lækre 801010 opskrifter, som er nemme at gå til og ikke kræver andet end en blender, foodprocessor, kniv eller skærebræt. Der er også opskrifter på hvordan man laver spirer og inspiration til raw food burritos, dips, 'burgers' og wraps, samt til den lille lækkersult, is og snacks.
Bogen indeholder også introduktion til 801010, oversigt over frugter og grønsagers kalorieindhold, gode råd og vejledning, samt ofte stillede spørgsmål.

Brugerbedømmelser af 80/10/10



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.