Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
BLÅ af Mikkel Wejdemann

BLÅ - Bog

- 40 opskrifter med blåmuslinger

Bag om BLÅ

Blåmuslingen er en af havets mest bæredygtige, prisvenlige og delikate ressourcer. Med simpel tilberedning får man en stor kulinarisk oplevelse. Både topkokken såvel som køkken-novicen klar på nye smagseventyr kan være med. Blåmuslingen kan kombineres med et hav af forskellige krydderier og ingredienser, og så er den fremragende som hyggelig familiemad, til den unge på SU eller som lynhurtig lækker aftensmad i en travl hverdag. Mulighederne er tæt på uendelige. I Blå finder du 40 inspirerende opskrifter fra gastronomen Mikkel Wejdemann – alle med blåmuslingen i hovedrollen. Havbiologen Maren Moltke Lyngsgaard giver læseren et indblik i blåmuslingen som den enestående ressource, den er. En sund råvare med et CO -aftryk mindre end 1 % af aftrykket for oksekød. Blåmuslingen bidrager ikke til en overbelastning af de naturlige økosystemer, men hjælper dem faktisk tilbage i balance.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740668902
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 148
  • Udgivet:
  • 29. April 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 223x287x20 mm.
  • Vægt:
  • 930 g.
  • 198,95 kr.
  • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • 1-2 hverdage efter udgivelsesdato
  • 30. April 2021
  • 29. April 2021
Eller spar samlet 30% som medlem
  • 172,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af BLÅ
Blåmuslingen er en af havets mest bæredygtige, prisvenlige og delikate ressourcer. Med simpel tilberedning får man en stor kulinarisk oplevelse. Både topkokken såvel som køkken-novicen klar på nye smagseventyr kan være med.

Blåmuslingen kan kombineres med et hav af forskellige krydderier og ingredienser, og så er den fremragende som hyggelig familiemad, til den unge på SU eller som lynhurtig lækker aftensmad i en travl hverdag. Mulighederne er tæt på uendelige.

I Blå finder du 40 inspirerende opskrifter fra gastronomen Mikkel Wejdemann – alle med blåmuslingen i hovedrollen.

Havbiologen Maren Moltke Lyngsgaard giver læseren et indblik i blåmuslingen som den enestående ressource, den er. En sund råvare med et CO -aftryk mindre end 1 % af aftrykket for oksekød. Blåmuslingen bidrager ikke til en overbelastning af de naturlige økosystemer, men hjælper dem faktisk tilbage i balance.
Brugerbedømmelser af BLÅ


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.