Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

BLÅ - Mikkel Wejdemann - Bog

- 40 opskrifter med blåmuslinger

Bag om BLÅ

Blåmuslingen er en af havets mest bæredygtige, prisvenlige og delikate ressourcer. Med simpel tilberedning får man en stor kulinarisk oplevelse. Både topkokken såvel som køkken-novicen klar på nye smagseventyr kan være med. Blåmuslingen kan kombineres med et hav af forskellige krydderier og ingredienser, og så er den fremragende som hyggelig familiemad, til den unge på SU eller som lynhurtig lækker aftensmad i en travl hverdag. Mulighederne er tæt på uendelige. I Blå finder du 40 inspirerende opskrifter fra gastronomen Mikkel Wejdemann – alle med blåmuslingen i hovedrollen. Havbiologen Maren Moltke Lyngsgaard giver læseren et indblik i blåmuslingen som den enestående ressource, den er. En sund råvare med et CO -aftryk mindre end 1 % af aftrykket for oksekød. Blåmuslingen bidrager ikke til en overbelastning af de naturlige økosystemer, men hjælper dem faktisk tilbage i balance.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740668902
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 152
  • Udgivet:
  • 29. april 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 223x287x20 mm.
  • Vægt:
  • 930 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 28. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Beskrivelse af BLÅ

Blåmuslingen er en af havets mest bæredygtige, prisvenlige og delikate ressourcer. Med simpel tilberedning får man en stor kulinarisk oplevelse. Både topkokken såvel som køkken-novicen klar på nye smagseventyr kan være med.
Blåmuslingen kan kombineres med et hav af forskellige krydderier og ingredienser, og så er den fremragende som hyggelig familiemad, til den unge på SU eller som lynhurtig lækker aftensmad i en travl hverdag. Mulighederne er tæt på uendelige.
I Blå finder du 40 inspirerende opskrifter fra gastronomen Mikkel Wejdemann – alle med blåmuslingen i hovedrollen.
Havbiologen Maren Moltke Lyngsgaard giver læseren et indblik i blåmuslingen som den enestående ressource, den er. En sund råvare med et CO -aftryk mindre end 1 % af aftrykket for oksekød. Blåmuslingen bidrager ikke til en overbelastning af de naturlige økosystemer, men hjælper dem faktisk tilbage i balance.

Brugerbedømmelser af BLÅ



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.