Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

JERUSALEM - Yotam Ottolenghi - Bog

Bag om JERUSALEM

I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter. Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem. Vennerne - den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte. Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn. Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711444115
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 28. maj 2015
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 205x275x30 mm.
  • Vægt:
  • 1352 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af JERUSALEM

I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter.
Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem.
Vennerne - den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte.
Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.
Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma.

Brugerbedømmelser af JERUSALEM

  • Helle s. 10. februar 2022

    Fantastisk inspirerende bog. Når man så også har været der gør det bare endnu mere spænende. Dejligt med mix af billeder. Kan varmt anbefales

  • Jeanette A. 5. december 2020

    Skøn bog med fantastisk inspirerende billeder. Opskrifter nemme at følge og så smager det bare godt.

  • Jytte H. 24. april 2020

    Skønne opskrifter og samlende fortællinger


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.