Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde - Henrik Yde Andersen - Bog

- Vaskeægte asiatisk velsmag.

Bag om Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde

Du står med den allerførste kogebog i hånden fra Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Han er også en dom fra Masterchef TV program. Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået. Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København. Opskrifterne er fra Henrik Ydes fire år lange kulinariske vej gennem Thailand og hans makker Lerchai Treetawatchaiwongs families gemmer. De to har sammen givet København et lille hav af asiatiske køkkener, hvor deres restaurant Kiin Kiin i mange år har båret en Michelinstjerne. Og nu er de dine – velkommen indenfor i dampen fra bambuskurvene, og velbekomme”

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799483907
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 123
  • Udgivet:
  • 12. oktober 2011
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 220x290x17 mm.
  • Vægt:
  • 804 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 21. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan leveres inden jul

Beskrivelse af Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde

Du står med den allerførste kogebog i hånden fra Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Han er også en dom fra Masterchef TV program.
Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået.
Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København.
Opskrifterne er fra Henrik Ydes fire år lange kulinariske vej gennem Thailand og hans makker Lerchai Treetawatchaiwongs families gemmer. De to har sammen givet København et lille hav af asiatiske køkkener, hvor deres restaurant Kiin Kiin i mange år har båret en Michelinstjerne.
Og nu er de dine – velkommen indenfor i dampen fra bambuskurvene, og velbekomme”

Brugerbedømmelser af Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.