Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mad og drikke: alkoholfrie drikkevarer

Her finder du spændende bøger om Mad og drikke: alkoholfrie drikkevarer. Nedenfor er et flot udvalg af over 114 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Martin & Zennie Bonde Mogensen
  185,95 kr.

  Juice kure er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner – juicekure er kommet for at blive.Vil du gerne blive slank på en sund måde? Have mere energi? Føle dig stærkere og sundere? Og mangler du opskrifter på lækre juicer, som hele familien kan drikke sammen med dig? Så er DEN FEDESTE JUICEKUR til dig.Med den fedeste juicekur kan du skabe store forandringer ved en relativ lille indsats.I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig. Og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter I hverdagen.Når du bruger den fedeste juicekur, vil du mærke, hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad.Er det tid til at komme i gang?

 • - 177 opskrifter på greenies & smoothies
  af Ditte Ingemann & Søren Ejlersen
  235,95 kr.

  Vi har i mange år dyrket slowjuicing med saftmaskiner og juicet alt, der potentielt kan komme igennem sådan en. En af grundene til, at vi nu skal kaste os ud i at blende, er helt enkelt fibre. I en juicer eller saftmaskine går man glip af en stor mængde af de mættende og sunde fibre. I en blender får du det hele med! Når du laver drikke i en blender, åbner der sig dermed en lang række af nye muligheder. Samtidig er det økonomisk overskueligt, da der ikke er noget spild. Bogen har 177 opskrifter baseret på et stort og underfundigt univers af frugter, grøntsager, nødder, superfoods samt vilde sager. Opskrifterne er fordelt efter de to typer: Smoothies med fokus på de mildere drikke. Vi har udeladt de simple, hvor du blender en banan med en bakke hindbær og en halv liter vaniljeis, og i stedet kastet os ud i alt det, du måske ikke har set før. Greenies er de vildere og mere grønne sager. Her kommer først alle grøntsagerne i spil, derefter superfoods i alle afskygninger og selv den vilde natur er indfanget i dette kapitel. Bogen er bygget op, så du kan starte med de lidt mere milde og simple og over tid skrue op for vildskaben – om det så er med naturens vilde sager som ramsløg, kodrivere, skvalderkål eller de outrerede superfoods.

 • - fra natur og have
  af Anemette Olesen
  86,95 kr.

  At bruge urter til te er en tradition, vi har overtaget efter munkene. De lavede udtræk af planter med kogende vand, fordi de opdagede, at forskellige slags planteudtræk (te) kunne lindre, helbrede eller forebygge diverse skavanker. Urtete drikker vi, fordi det gavner kroppen og for nydelsens skyld. Munkene kaldte deres urteteer for lægedrikke, og mange husker sikkert, at de som børn fik bugt med forkølelse ved at drikke kamille- eller hyldeblomst te, som deres mor eller bedstemor serverede. Det er let selv at samle og tørre urter, men vigtigt at vide, hvilke der kan bruges, og hvad de gør godt for. Ved en skånsom tørring opnås, at de medicinske indholdsstoffer bevares. Den daglige kop urtete kan nemt blive et af dagens dejlige og afstressende små øjeblikke. Den kendte urteskribent Anemette Olesen giver her opskrifter på en lang række urteteer, som man selv kan samle eller dyrke planterne til. Og hun fortæller om de virksomme indholdsstoffer, og hvad de gør godt for. Nina Ferlov har tegnet omslaget og enkelte illustrationer inde i bogen.

 • af Umahro Cadogan & Søren Ejlersen
  199,95 kr.

  Aarstidernes Søren Ejlersen og madguruen Umahro Cadogan er på en mission: De vil hjælpe folk med at opdage, hvor mange livgivende, nærende, supersunde og lækre SAFTER, man kan lave af frugter og grøntsager. Her er opskrifter på supersafter, ekstra sunde smoothies, ”grøntsagssmoothies” kaldet greenies – på grøntsagsshots, varme drikke med frugtsaft og meget meget mere. Alt kan laves i en håndevending – og vil omvende din krop og sjæl. Derudover indeholder SAFTER masser af information om de enkelte grønne ingrediensers særlige indhold og egenskaber og råd til, hvordan du kan hjælpe dine organer, celler og krop samtidig med at nyde velsmag.Søren Ejlersen er grundlægger af det økologiske grøntsagsdistribution Aarstiderne.Umahro Cadogan er kok og ernæringsekpert og forfatter til succeskogebøgerne Køkkenrevolution.

 • - En levende te
  af Nina Parna
  145,95 kr.

  Et glas friskbrygget, sødmefyldt kombucha kan være perfekt til en let aften på terrassen, men den kan også brygges med tilpas syre til at kunne matche madretter, der kalder på kraft. De mange muligheder for at skabe og justere smagsprofilen på kombucha – ved at variere indholdet af sødme, syre og aroma – har bidraget til, at drikken benyttes i stigende grad i hjemmekøkkener og på restauranter. Bogen giver en grundig guide til den fermenterede te, der oprindeligt stammer fra Kina og igennem tusinder af år er nydt og drukket for sine smags- og sundhedsegenskaber. Den fremstilles ved anvendelse af en symbiotisk kultur af bakterier og gær, der giver kombucha sin særlige profil, sin blidt boblende karakter og søde-syrlige smag.Ved brug af lokale ingredienser forbindes sted og smag i 18 unikke sammensætninger af kombucha. Der er eksperimenteret videre ud over de almindelige rammer for drikken, som tilføres et væld af smagsnuancer, der giver mulighed for en bred anvendelse.Desuden præsenteres et udpluk af de passionerede, lokale avlere, der står bag ingredienserne. Herunder også anvisninger til, hvor man kan få de benyttede råvarer, der dyrkes ud fra en holistisk tilgang med betydning for både bæredygtighed og for det bedste udbytte af afgrøderne.Om forfatterenNina Parna er uddannet cand.scient. i Fødevareinnovation & Sundhed. Hun startede sit arbejde med kombucha ved et samarbejde med Nordic Food Lab og har siden beskæftiget sig med at videreudvikle fermenterede fødevarer, med kombucha og brugen af lokale, bæredygtige ingredienser som specialefelt. Hun driver opstartsvirksomheden Noko Kombucha, der lancerer sine kombucha-produkter, som hun står bag, i starten af 2018.

 • - Tebrygning og kunsten af fordybe sig
  af Marcus Udsen Grandjean
  155,95 kr.

  Denne bog tager sit udspring i et personligt og dybdegående møde med den ældgamle tradition, der i østen kaldes chadao, ’teens vej’. Bogen er et stort skridt ind i den bredtfavnende verden af te og den tætte forbindelse, denne kultur har med meditation. Du vil blive guidet i nogle af de traditionelle tebrygningsmetoder på en jordnær og poetisk facon. Foruden at få en praktisk fornemmelse for tebrygning og værktøjerne til at navigere i denne komplekse proces, giver bogen også refleksioner omkring, hvordan te kan bruges som element til at udvikle og forfine et roligt og oprigtigt sindelag. Te har sine filosofiske rødder i zen-buddhismen og taoismen, og det vil være dette udgangspunkt, der ligger til grundlag for forbindelsen mellem meditation og te. Det personlige islæt har stor betydning, da te kan akkompagnere ethvert individ og tilpasses alles dagligdag. Det vigtigste er den interne rejse, man begiver sig ud på, når man vælger at åbne for sine sanseindtryk og lader sig dykke ind i den nærværende og fleksible te-verden. Her er der plads til, at alt, hvad vi er, bliver omfavnet, og her kan vi kultivere et sind, der uforstyrret ser den verden, vi lever i. Om forfatterenMarcus Udsen Grandjean er uddannet human fysiolog og har beskæftiget sig med zen-buddhisme og praktiseret te-kulturens storslåede filosofi igennem mere end 12 år. Marcus har afholdt workshops, retreats og foredrag om te og meditation. Marcus har valgt en egenhændig og indsigtsfuld tilgang til at lære om te, meditation og alle de aspekter, der følger med. Derfor var rejsen mod at skrive en bog om netop dette emne en naturlig forlængelse af de mange timers fordybelse i denne nærværende og poetiske praksis.

 • - 55 personlige kaffebarer og 1 kaffeknallert
  af Anja Olsen
  161,95 kr.

  Er du vild med kaffe? Og vil du gerne drikke den på kaffebarer? Så smag dig gennem kaffens København med den her guide.Barista Anja Olsen viser vej til de københavnske bydeles mange personlige kaffebarer, så du finder dem, der passer bedst til din smag. Du bliver præsenteret for kaffebarer, du måske ikke vidste eksisterede, og får finurlige historier om dem, du måske kender. Ud over konkrete beskrivelser af de udvalgte kaffesteder får du serveret kaffepauser, som er portrætter af de største københavnske kaffepersonligheder. Mød Ricco Sørensen fra Riccos, Klaus Thomsen fra Coffee Collective, Jonas Gehl fra Prolog Coffee Bar og Esben Piber fra La Cabra samt Sine Klejs Gren fra Holy Bean, en af Danmarks kun to kvindeligeristemestre. KaffeKøbenhavn 55 personlige kaffebarer & 1 kaffeknallert er en hyldest til de mange personlige kaffebarer i København og deres ejere for kunsten at skabe gode kaffeoplevelser. Guiden gør dig klog på kaffe, så du ved, hvad kaffetavlen betyder, og kan kende forskel på f.eks. en cortado, americano og pour over og lysristet og mørkristet kaffe. Klar, parat, kaffestart ...

 • af Ella Mills (Woodward)
  56,95 kr.

  VEGANE KÖSTLICHKEITEN Von der 10-Minuten-Pasta über Lunchbox-Salate, würzige Currys und süße Snacks bis hin zum köstlichen Wochenend-Brunch hat Ella wieder viele alltagstaugliche vegane Rezepte kreiert. Und sie verrät, wie man schnell und einfach für eine ganze Woche planen und zeitsparend vorkochen kann. Daneben spricht Ella mit Experten zum Thema Gesundheit und erzählt, wie sie es nach ihrer Krankheit schaffte, sich jeden Tag gesünder und glücklicher zu fühlen. Ihre überzeugenden Tipps zu ausgewogener Ernährung, Darmgesundheit, Schlaf- und Stress-Management sind dabei ganz leicht umzusetzen.

 • - cocktails med lidt eller helt uden alkohol
  af Jesper Schmidt
  173,95 - 199,95 kr.

  Lækre drinks uden eller med meget lidt alkohol. En cocktail uden alkohol kan være lige så perfekt som en god G&T, og en Negroni kan sagtens laves, så man kan nyde den, uden de høje alkoholprocenter. I denne bog får du masser af forslag og inspiration til, hvordan du kan nyde alkoholfri drinks eller servere cocktails for dine gæster, der ikke drikker alkohol, og som kan være et skønt alternativ til sodavand og juicedrinks.

 • af Joseph Wesley Uhl
  167,95 - 187,95 kr.

  The Art and Craft of Tea takes you behind the scenes of the world of tea with full-color photos and insider information. There are also recipes to blend tea yourself.

 • af 1052, &1040, &10, mfl.
  395,95 kr.

 • af Lance J. Mayhew
  127,95 kr.

 • af Carissa Bonham
  147,95 kr.

 • af Amelia Curruthers
  443,95 - 532,95 kr.

 • af Arthur Gray
  192,95 kr.

 • af Nana Honkonen
  387,95 kr.

 • af Nora J. Peterson
  225,95 - 335,95 kr.

 • af Naia Cancela Okking
  187,95 kr.

 • af Erica Penner
  317,95 kr.

 • af John St. Leger
  172,95 - 322,95 kr.

 • af Parul Agrawal
  367,95 kr.

 • af Mark Donnelly
  474,95 kr.

  Survival Juice is an unbridled love story about coffee, written by Dr. Maddog, (a.k.a. Mark Donnelly, Ph.D.) a self-admitted java-junky who regularly rotates coffee shops to avoid paying rent. This book will help you to get to know your addiction better, understand caffeine delivery systems, and speak in fluent Barista as you skillfully navigate the coffee aficionado culture.

 • af William V. Cruess
  150,95 kr.

 • af Aliquis
  237,95 - 332,95 kr.

 • af P. Calavara
  180,95 kr.

 • af William V. Cruess
  144,95 kr.

 • af Kei Nishida
  460,95 kr.

  A book about homemade recipes using the amazing matcha & green tea that every American can enjoy at home.The recipes in this wonderful cook book by Kei Nishida highlight the uses of matcha and green tea as main ingredients. It educates and informs readers on the essence and importance of green tea to health and our overall well-being. Readers gain basic knowledge needed about brewing tea, modernized varieties of green tea beverages such as smoothies and cocktails and pastries such as bread, cakes and making of sweets.The book also has over 200 clear images of most of the ingredients and food mentioned so that readers can get a vivid visualization and step-by-step guide on all the recipes given.

 • af Farin Montanez
  193,95 kr.

  A whole food, plant-based diet is the optimal diet for fantastic health and a longer life. An easy way to transition to this way of eating is by starting each day with a nutrient-packed smoothie featuring leafy greens, a variety of fruits and vegetables, and a boost of fat and protein from nuts and seeds.31 Green Smoothies takes you through a month's worth of unique and delicious recipes. Feel free to write in this book! There is space for notes and a 5-star rating system so that you can flip back to your favorite recipes after you've tried them all. This recipe book is the first in the Wholly Prep series, which is designed to help you prep all 21 meals for the week in just 2 hours. Wholly Prep instructions are included with each recipe.

 • af Asa Katarina Odback & Emile Odback Nelson
  360,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.