Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Brain boost - Nanna Paarup - E-bog

- Grib energien på mødet

bind 1 i BOOSTERS serien

Bag om Brain boost

Brain boost inspirerer til en mødekultur med mening og fokus, hvor deltagerne ved præcis, hvorfor de mødes, og hvad der skal udrettes på mødet. En mødekultur, hvor I kan gribe energien, når I mødes, og før I forlader lokalet. En mødekultur, hvor gode rutiner og vaner understøtter trivsel, udvikling og samarbejde. En mødekultur, der styrker koncentrationen, engagementet og dermed resultaterne. I stedet for blot at strække ben, tjekke mobilen og småsnakke løseligt i en pause, er et brain boost den lille korte tilbagevendende investering, som bidrager til payoff på bundlinjen, uden at det behøver tage mere end ganske få minutter. Bogens 24 forskellige brain boosts er baseret på viden om fysiologi, neurologi og positiv psykologi, og de er lige til at gå til. Brain boost er første titel i serien BOOSTERS.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793607545
  • Udgivet:
  • 23. Marts 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Brain boost

Brain boost inspirerer til en mødekultur med mening og fokus, hvor deltagerne ved præcis, hvorfor de mødes, og hvad der skal udrettes på mødet. En mødekultur, hvor I kan gribe energien, når I mødes, og før I forlader lokalet. En mødekultur, hvor gode rutiner og vaner understøtter trivsel, udvikling og samarbejde. En mødekultur, der styrker koncentrationen, engagementet og dermed resultaterne.

I stedet for blot at strække ben, tjekke mobilen og småsnakke løseligt i en pause, er et brain boost den lille korte tilbagevendende investering, som bidrager til payoff på bundlinjen, uden at det behøver tage mere end ganske få minutter.

Bogens 24 forskellige brain boosts er baseret på viden om fysiologi, neurologi og positiv psykologi, og de er lige til at gå til.

Brain boost er første titel i serien BOOSTERS.

Brugerbedømmelser af Brain boostFind lignende bøger
Bogen Brain boost findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.