Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen - Christian Larsen - Bog

Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermenaf Christian Larsen
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781016294898
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 342
  • Udgivet:
  • 27. oktober 2022
  • Størrelse:
  • 156x18x234 mm.
  • Vægt:
  • 481 g.
  • 2-3 uger.
  • 12. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.