Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den med intelligenstesten - Christina Copty - Lydbog

bind 13 i Gaslight serien

Bag om Den med intelligenstesten

Mie troede, at hun havde fundet en god mand på Tinder. De havde samme værdier, og han var rummelig og sød. Men undervejs i forholdet fik Mie en dårlig fornemmelse i maven. I en kalender fandt hun en liste over stævnemøder med andre kvinder og vurderinger af dem, som han i hemmelighed gik ud med flere gange om ugen. Det blev starten på et forhold med en masse prøvelser, regler og forventninger, der skulle holde hende nede. Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude. Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728558232
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 29. December 2022
 • Oplæser:
 • Christina Copty
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Den med intelligenstesten

Mie troede, at hun havde fundet en god mand på Tinder. De havde samme værdier, og han var rummelig og sød. Men undervejs i forholdet fik Mie en dårlig fornemmelse i maven. I en kalender fandt hun en liste over stævnemøder med andre kvinder og vurderinger af dem, som han i hemmelighed gik ud med flere gange om ugen. Det blev starten på et forhold med en masse prøvelser, regler og forventninger, der skulle holde hende nede.

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Brugerbedømmelser af Den med intelligenstestenFind lignende bøger
Bogen Den med intelligenstesten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.