Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den med kærester ved første blik - Christina Copty - Lydbog

bind 12 i Gaslight serien

Bag om Den med kærester ved første blik

Du kender nok historien: Kvinde møder mand, og der er kærlighed ved første blik. Der opstår forviklinger. Han slår op. Hun begynder langsomt at åbne sit hjerte for andre. Pludselig finder han ud af, at han MÅ have hende tilbage. Hun tager ham tilbage, Han er jo hendes eneste ene. Sådan lyder opskriften på rigtig mange romantiske film, som kvinder vokser op med. Det ville være skønt, hvis det virkelige liv fulgte den opskrift, og alt altid endte lykkeligt, men det virkelige liv er ikke en film. Bettina har selv prøvet at blive viklet ind i et forhold, der gik rigtig stærkt, og oplevet, hvordan den høje intensitet fra starten var med til at skjule nogle dårlige tegn. Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude. Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728558225
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. December 2022
 • Oplæser:
 • Christina Copty
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Den med kærester ved første blik

Du kender nok historien: Kvinde møder mand, og der er kærlighed ved første blik. Der opstår forviklinger. Han slår op. Hun begynder langsomt at åbne sit hjerte for andre. Pludselig finder han ud af, at han MÅ have hende tilbage. Hun tager ham tilbage, Han er jo hendes eneste ene.

Sådan lyder opskriften på rigtig mange romantiske film, som kvinder vokser op med. Det ville være skønt, hvis det virkelige liv fulgte den opskrift, og alt altid endte lykkeligt, men det virkelige liv er ikke en film.

Bettina har selv prøvet at blive viklet ind i et forhold, der gik rigtig stærkt, og oplevet, hvordan den høje intensitet fra starten var med til at skjule nogle dårlige tegn.

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Brugerbedømmelser af Den med kærester ved første blikFind lignende bøger
Bogen Den med kærester ved første blik findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.