Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den med leverpostej og eksplosioner - Christina Copty - Lydbog

bind 8 i Gaslight serien

Bag om Den med leverpostej og eksplosioner

Hvornår er man 'meant to be'? Der findes smukke kærlighedshistorier, hvor man som voksen møder en gammel flamme fra ungdomsårene. Det føles magisk, eller næsten skæbnebestemt, at man har fundet hinanden igen. Man føler sig hurtigt trygt i relationen, og paraderne sænkes næsten med det samme. Men nogle gange er en gammel flamme ikke længere det menneske, man kendte engang, og selvom man får fejet benene væk under sig, kan man have svært ved at forene det, man oplever, med den man engang kendte. Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude. Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728558188
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 24. November 2022
 • Oplæser:
 • Christina Copty
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Den med leverpostej og eksplosioner

Hvornår er man 'meant to be'? Der findes smukke kærlighedshistorier, hvor man som voksen møder en gammel flamme fra ungdomsårene. Det føles magisk, eller næsten skæbnebestemt, at man har fundet hinanden igen. Man føler sig hurtigt trygt i relationen, og paraderne sænkes næsten med det samme. Men nogle gange er en gammel flamme ikke længere det menneske, man kendte engang, og selvom man får fejet benene væk under sig, kan man have svært ved at forene det, man oplever, med den man engang kendte.

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Brugerbedømmelser af Den med leverpostej og eksplosionerFind lignende bøger
Bogen Den med leverpostej og eksplosioner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.