Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den Store Idé - Martin Bjergegaard - E-bog

Bag om Den Store Idé

For længe siden, i byen Solima, møder vi den livskraftige pige Ulrika, som altid har drømt om at skabe sin egen virksomhed og gøre noget nyt. Endelig får Ulrika sin store idé, og sammen med sin bedste ven Tristan starter de to deres egen lille forretning sammen. Tag med Ulrika og Tristan på en uforglemmelig rejse, hvor de to unge iværksættere er forhindret af katastrofer, snyd, pengeproblemer, og ikke mindst den onde Olav der vil gøre alt for at stjæle deres succes. Følg deres sejre, og de nye idéer der ændrer Solima for altid. Den Store Idé er et iværksættereventyr for det unge publikum, som udgives i samarbejde med Iværk & Vækst i anledning af inspirationsmessens 10-års jubilæum. Som historien udfoldersig får læseren en introduktion til hvad det vil sige at være iværksætter, hvordan man finder sin idé, bygger sin virksomhed op fra bunden, overvinder vanskeligheder og opnår sine drømme. ”Spænding og iværksætteri – jeg elsker det!” Jesper Buch, stifter af JustEat

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740499698
  • Udgivet:
  • 11. September 2014
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Den Store Idé

For længe siden, i byen Solima, møder vi den livskraftige pige Ulrika, som altid har drømt om at skabe sin egen virksomhed og gøre noget nyt. Endelig får Ulrika sin store idé, og sammen med sin bedste ven Tristan starter de to deres egen lille forretning sammen.

Tag med Ulrika og Tristan på en uforglemmelig rejse, hvor de to unge iværksættere er forhindret af katastrofer, snyd, pengeproblemer, og ikke mindst den onde Olav der vil gøre alt for at stjæle deres succes. Følg deres sejre, og de nye idéer der ændrer Solima for altid.

Den Store Idé er et iværksættereventyr for det unge publikum, som udgives i samarbejde med Iværk & Vækst i anledning af inspirationsmessens 10-års jubilæum. Som historien udfoldersig får læseren en introduktion til hvad det vil sige at være iværksætter, hvordan man finder sin idé, bygger sin virksomhed op fra bunden, overvinder vanskeligheder og opnår sine drømme.

”Spænding og iværksætteri – jeg elsker det!” Jesper Buch, stifter af JustEat

Brugerbedømmelser af Den Store IdéFind lignende bøger
Bogen Den Store Idé findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.