Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte af Jytte Vikkelsøe Du sparer 17% ift. forlagets pris Spar 17%

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte - E-bog

- Om hvorfor vejen til det liv, du længes efter, altid går igennem jeres mest fastlåste konflikter

Bag om Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

Det tager kun en femtedel af et sekund at aktivere de 12 hjerneområder, der hensætter et menneske i en svimlende forelskelsesrus. Men hvad skal der til for at det sker? Hvorfor forelsker vi os i det hele taget? Og hvorfor går kærligheden så ofte i stykker igen? I denne banebrydende bog kortlægger Jytte Vikkelsøe den romantiske kemis mysterium. Gennem hendes skelsættende arbejde med kriseramte par får vi indsigt i forelskelsens og kærlighedens dynamik. En række fængslende cases demonstrerer, hvordan og ikke mindst hvorfor kærlighedens indbyggede uoverensstemmelser og konflikter både er forudsætningen for forelskelsen og samtidig ender med at dominere de fleste parforhold – men også, hvordan kærlighedens konflikter markerer et ulevet potentiale, vi sjældent gør os begreb om: potentialet til at finde tilbage til vores egen inderste kerne og leve livet fuldt og helt.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702238570
 • Udgivet:
 • 14. August 2017

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 73,95 kr.
 • 89,00 kr.
 • 15,05 kr. (17%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte
Det tager kun en femtedel af et sekund at aktivere de 12 hjerneområder, der hensætter et menneske i en svimlende forelskelsesrus. Men hvad skal der til for at det sker? Hvorfor forelsker vi os i det hele taget? Og hvorfor går kærligheden så ofte i stykker igen?

I denne banebrydende bog kortlægger Jytte Vikkelsøe den romantiske kemis mysterium. Gennem hendes skelsættende arbejde med kriseramte par får vi indsigt i forelskelsens og kærlighedens dynamik.

En række fængslende cases demonstrerer, hvordan og ikke mindst hvorfor kærlighedens indbyggede uoverensstemmelser og konflikter både er forudsætningen for forelskelsen og samtidig ender med at dominere de fleste parforhold – men også, hvordan kærlighedens konflikter markerer et ulevet potentiale, vi sjældent gør os begreb om: potentialet til at finde tilbage til vores egen inderste kerne og leve livet fuldt og helt.
Brugerbedømmelser af Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte
 • Sophie H. 15. Februar 2021

  Læs nu bare denne bog inden Jytte får den oversat til engelsk og bliver en global best seller. Must-read for alle som er interesserede i kærlighed og selvudvikling.


Find lignende bøger
Bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.