Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det sidste søm - Stefan Ahnhem - E-bog

Bag om Det sidste søm

Det siItalic (Ctrl+I)dste søm er sjette og sidste selvstændige krimi om den svenske politimand Fabian Risk. Han har afpresset. Han har manipuleret. Han har mishandlet. Han har voldtaget. Han har vadet over adskillige lig for at nå hele vejen til toppen. Han er på alle måder en modbydelig mand. Han hedder Kim Sleizner og er politichef hos Københavns Politi. Den danske betjent Dunja Hougaard er gået under jorden for på egen hånd at indlede en udredning mod sin tidligere chef. I månedsvis har hun og hendes team samlet information om hans gerninger og færden. Da en højt placeret person inden for den danske efterretningstjeneste bliver fundet død sammen med en ukendt kvinde i en bil på bunden af det københavnske havneløb, strammes grebet.  Spørgsmålet er bare om hvem. På den anden side af sundet i Helsingborg får Fabian Risk en besked, som forandrer alt for ham og hans familie.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711906101
  • Udgivet:
  • 17. Januar 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Det sidste søm

Det siItalic (Ctrl+I)dste søm er sjette og sidste selvstændige krimi om den svenske politimand Fabian Risk.

Han har afpresset. Han har manipuleret. Han har mishandlet. Han har voldtaget. Han har vadet over adskillige lig for at nå hele vejen til toppen. Han er på alle måder en modbydelig mand. Han hedder Kim Sleizner og er politichef hos Københavns Politi.

Den danske betjent Dunja Hougaard er gået under jorden for på egen hånd at indlede en udredning mod sin tidligere chef. I månedsvis har hun og hendes team samlet information om hans gerninger og færden. Da en højt placeret person inden for den danske efterretningstjeneste bliver fundet død sammen med en ukendt kvinde i en bil på bunden af det københavnske havneløb, strammes grebet.  Spørgsmålet er bare om hvem.

På den anden side af sundet i Helsingborg får Fabian Risk en besked, som forandrer alt for ham og hans familie.

Brugerbedømmelser af Det sidste sømFind lignende bøger
Bogen Det sidste søm findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.