Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det sidste søm - Stefan Ahnhem - Lydbog

Bag om Det sidste søm

Han har afpresset, manipuleret og mishandlet. Han har vadet over lig for at nå til toppen. Han er på alle måder en modbydelig mand. Han hedder Kim Sleizner og er politichef hos Københavns Politi. Den danske betjent Dunja Hougaard er gået under jorden for på egen hånd at fælde sin tidligere chef. I månedsvis har hun forberedt sin hævn. På den anden side af sundet i Helsingborg får den svenske politimand Fabian Risk en besked, som forandrer alt for ham og hans familie – og sender ham ud på en desperat mission. "Det sidste søm" er Stefan Ahnhems sjette og afsluttende bog i Fabian Risk-serien. "Med Stefan Ahnhems bøger er man altid sikret 100% spænding." – Michael Katz Krefeld "Stefan Ahnhem bliver ved at overgå sig selv, og det siger ikke så lidt!" – Katrine Engberg "Stefan Ahnhem slår på mesterlig vis det sidste søm i." – Jens Henrik Jensen Stefan Ahnhem (f. 1966) har de seneste 20 år skrevet manuskripter til en lang række film og tv-serier. Hans egen krimiserie om Fabian Risk udkommer i over 30 lande og er solgt i mere end to millioner eksemplarer. Ahnhem blev tildelt Crimetime Specsavers Award 2015 for sin første bog, "Offer uden ansigt". Bog to, "Den niende grav", blev tildelt den tyske krimipris MIMI, og med "Atten grader minus" fik han sit store gennembrud i Sverige og internationalt. Stefan Ahnhem har siden 2017 boet i København sammen med sin familie.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728131916
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 17. Januar 2022
 • Oplæser:
 • Jesper Bøllehuus
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Det sidste søm

  Beskrivelse af Det sidste søm

  Han har afpresset, manipuleret og mishandlet. Han har vadet over lig for at nå til toppen. Han er på alle måder en modbydelig mand. Han hedder Kim Sleizner og er politichef hos Københavns Politi.
  Den danske betjent Dunja Hougaard er gået under jorden for på egen hånd at fælde sin tidligere chef. I månedsvis har hun forberedt sin hævn. På den anden side af sundet i Helsingborg får den svenske politimand Fabian Risk en besked, som forandrer alt for ham og hans familie – og sender ham ud på en desperat mission.
  "Det sidste søm" er Stefan Ahnhems sjette og afsluttende bog i Fabian Risk-serien.

  "Med Stefan Ahnhems bøger er man altid sikret 100% spænding." – Michael Katz Krefeld

  "Stefan Ahnhem bliver ved at overgå sig selv, og det siger ikke så lidt!" – Katrine Engberg

  "Stefan Ahnhem slår på mesterlig vis det sidste søm i." – Jens Henrik Jensen

  Stefan Ahnhem (f. 1966) har de seneste 20 år skrevet manuskripter til en lang række film og tv-serier. Hans egen krimiserie om Fabian Risk udkommer i over 30 lande og er solgt i mere end to millioner eksemplarer. Ahnhem blev tildelt Crimetime Specsavers Award 2015 for sin første bog, "Offer uden ansigt". Bog to, "Den niende grav", blev tildelt den tyske krimipris MIMI, og med "Atten grader minus" fik han sit store gennembrud i Sverige og internationalt.
  Stefan Ahnhem har siden 2017 boet i København sammen med sin familie.

  Brugerbedømmelser af Det sidste søm  Find lignende bøger
  Bogen Det sidste søm findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.