Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Det veganske Proteinkøkken til begyndere - Louise Berglund - Bog

Bag om Det veganske Proteinkøkken til begyndere

Plantebaseret spisning er stigende for både sundhedsmæssige og miljømæssige faktorer. Nogle forskningsstudier forbinder højprotein vegansk kost med bedre forsvar mod hjertesygdomme og kræft. Du behøver dog ikke helt at holde op med kød for at nyde de sundhedsmæssige og miljømæssige fordele ved en vegansk kostplan. Soja, bælgfrugter og nødder inkluderer komponenter som opløselige fibre, plantesteroler og sunde fedtstoffer, som i sig selv sænker kolesterol, og indtagelse af disse fødevarer fortrænger det kød (og hydrogeneret fedt), som du ellers ville indtage. Selvom denne reduktion kan forekomme beskeden, når faldet på omkring 4 procent i hver af de tre markører kombineres, er virkningen ret betydelig. Hvis du er veganer og ønsker at øge dit proteinforbrug, eller blot er nysgerrig efter, hvordan du indtager tilstrækkelige niveauer af protein på en primært kødfri, vegansk kostplan, vil denne bog være en stor hjælp for dig. Proteiner omtales normalt som "strukturblokkene" af levende ting. Vores kroppe nedbryder dem til deres bestanddele "aminosyrer" og samler dem igen i utallige essentielle metoder til at regulere vores kropssystemer og forsyne os med styrke. Vores proteinbehov afhænger hovedsageligt af vores kropsvægt, også i betragtning af vores aktivitetsniveau. Jo mere aktiv du er; jo mere protein har du måske brug for. Vi kræver dog mellem 0,6 til 0,8 gram protein per kilo kropsvægt i basis. Disse opskrifter har ikke mere end 15 gram kulhydrat pr. måltid og et dagligt kalorieindtag, der ligger omkring 1.500. Du finder også opskrifter, der opfordrer dig til at spise de sunde grøntsager og frugter, mindst fem om dagen. Og for det meste finder du protein af høj kvalitet - 3 til 4 ounce magert, kogt rødt kød og op til 6 ounce fisk pr. måltid. Som en bonus er disse opskrifter nemme at lave og smager overordentlig godt!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9781835312728
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 3. juli 2023
  • Størrelse:
  • 152x13x229 mm.
  • Vægt:
  • 332 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 9. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Det veganske Proteinkøkken til begyndere

Plantebaseret spisning er stigende for både sundhedsmæssige og miljømæssige faktorer. Nogle forskningsstudier forbinder højprotein vegansk kost med bedre forsvar mod hjertesygdomme og kræft. Du behøver dog ikke helt at holde op med kød for at nyde de sundhedsmæssige og miljømæssige fordele ved en vegansk kostplan.
Soja, bælgfrugter og nødder inkluderer komponenter som opløselige fibre, plantesteroler og sunde fedtstoffer, som i sig selv sænker kolesterol, og indtagelse af disse fødevarer fortrænger det kød (og hydrogeneret fedt), som du ellers ville indtage. Selvom denne reduktion kan forekomme beskeden, når faldet på omkring 4 procent i hver af de tre markører kombineres, er virkningen ret betydelig.
Hvis du er veganer og ønsker at øge dit proteinforbrug, eller blot er nysgerrig efter, hvordan du indtager tilstrækkelige niveauer af protein på en primært kødfri, vegansk kostplan, vil denne bog være en stor hjælp for dig.
Proteiner omtales normalt som "strukturblokkene" af levende ting. Vores kroppe nedbryder dem til deres bestanddele "aminosyrer" og samler dem igen i utallige essentielle metoder til at regulere vores kropssystemer og forsyne os med styrke.
Vores proteinbehov afhænger hovedsageligt af vores kropsvægt, også i betragtning af vores aktivitetsniveau. Jo mere aktiv du er; jo mere protein har du måske brug for. Vi kræver dog mellem 0,6 til 0,8 gram protein per kilo kropsvægt i basis.
Disse opskrifter har ikke mere end 15 gram kulhydrat pr. måltid og et dagligt kalorieindtag, der ligger omkring 1.500. Du finder også opskrifter, der opfordrer dig til at spise de sunde grøntsager og frugter, mindst fem om dagen. Og for det meste finder du protein af høj kvalitet - 3 til 4 ounce magert, kogt rødt kød og op til 6 ounce fisk pr. måltid.
Som en bonus er disse opskrifter nemme at lave og smager overordentlig godt!

Brugerbedømmelser af Det veganske Proteinkøkken til begyndere



Find lignende bøger
Bogen Det veganske Proteinkøkken til begyndere findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.