Bag om En køkkenbog
Røsti min røv.
Smagen af rå kartoffel var gennemtrængende, det eneste, der knasede sprødt, var de utilberedte løg, og de ikke udpiskede melklumper var som små eksploderende remindere om, at mad kræver en del. Kort sagt: Røstierne smagte af lort. Og det var det. Jeg gav op. Mine forældre, som havde smagt røstierne sammen med mig, pressede ikke på.(fra bogen)
Hun kunne ikke lave mad som barn, hun kunne ikke lave mad som ung, men så fik hun stress og gik i køkkenet, og nu kan Sisse Sejr-Nørgaard trylle – på dén der gode, hjemmeagtige måde.
EN KØKKENBOG er til dem, der tror, de ikke dur i et køkken, og ikke kan nyde at stå i det. Det kan man lære, og det mætter også sjælen. Sisse Sejr-Nørgaard inspirerer til at finde madglæden frem i processen, så man kan sætte sig til familiebordet med en næsten perfekt omelet, en pastaret, der får tomaterne til at synge, en hjemmeparteret kylling samt is bedre end Ben & Jerry’s (yes) for blot at nævne et lillebitte udsnit af EN KØKKENBOG.
Sisse Sejr Nørgaard, 39, journalist, har arbejdet som radio-, podcast- og tv-vært, blandt andet på P3, DR, TV 2, Heartbeats og Radio 100. Er derudover aktiv på Instagram, hvor hun deler billeder af sirup, supper og lagkager: @sissesejr.
Vis mere