Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Favoritterne - Frederikke Wærens - Bog

Favoritterneaf Frederikke Wærens
Bag om Favoritterne

Frederikke Wærens er kendt fra sin populære Instagram, hvor hun deler sin passion for madlavning med over 380.000 følgere. Nu er hun aktuel med en hip kogebog med favoritopskrifter, der garanteret får unge i køkkenet. Harmonikakartofler, grøn gudindesalat, ostetacos med krydrede tigerrejer, rispapirsomelet med fyld, banoffee i glas, nutellamousse med oreo … Frederikke Wærens’ nye kogebog FAVORITTERNE er et overflødighedshorn af nye hverdagsfavoritter, du ikke vidste, du manglerede på repertoiret. Ny inspiration til måltider med mindre kød, men masser af wow-effekt. FAVORITTERNE er moderne mad, hvor stringy ost og sprøde kartofler giver den tilfredsstillelse, man måske før fik fra en rød bøf. Mange af opskrifterne er nemlig vegetariske, de fleste kræver kun helt almindelige ingredienser, og flere af retterne egner sig fint til fryseren. Frederikke Wærens er en af Danmarks største madprofiler og har før udgivet bestsellerne Baking Moments.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773391945
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 10. September 2024
  • Udgave:
  • 1
  • 1-2 hverdage efter udgivelsesdato.
  • 10. September 2024
  • 10. September 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Favoritterne

Frederikke Wærens er kendt fra sin populære Instagram, hvor hun deler sin passion for madlavning med over 380.000 følgere. Nu er hun aktuel med en hip kogebog med favoritopskrifter, der garanteret får unge i køkkenet.

Harmonikakartofler, grøn gudindesalat, ostetacos med krydrede tigerrejer, rispapirsomelet med fyld, banoffee i glas, nutellamousse med oreo …

Frederikke Wærens’ nye kogebog FAVORITTERNE er et overflødighedshorn af nye hverdagsfavoritter, du ikke vidste, du manglerede på repertoiret. Ny inspiration til måltider med mindre kød, men masser af wow-effekt.

FAVORITTERNE er moderne mad, hvor stringy ost og sprøde kartofler giver den tilfredsstillelse, man måske før fik fra en rød bøf. Mange af opskrifterne er nemlig vegetariske, de fleste kræver kun helt almindelige ingredienser, og flere af retterne egner sig fint til fryseren.

Frederikke Wærens er en af Danmarks største madprofiler og har før udgivet bestsellerne Baking Moments.

Brugerbedømmelser af Favoritterne



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.