Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Yotam Ottolenghi

Bøger af Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi. er en britisk-israelske stjernekok. Han er en af vor tids mest talentfulde kokke og madskribenter, og han refereres ofte til at have været en af de bærende kræfter ift. at have revolutioneret den britiske madkultur. Selvom Ottolenghis har haft stor succes på den gastronomiske scene, lå det dog ikke i kortene, at han ville ende med at være blandt den gastronomiske elites absolutte top!

Han er barn af en jødisk-tysk lærerinde og en jødisk-italiensk universitetsprofessor, og derfor var der store forventninger til at Ottolenghi skulle gå den akademiske vej.
Denne vej startede han også på, da han brillerede på en akademiskuddannelse og blev i 1995 optaget på en særlig bachelor- og kandidatgrad ved Tel Aviv University som udelukkende var forbeholdt de allerdygtigste studerende. Da han var færdiguddannet filosof, forventede alle også at Ottolenghi ville forsætte og skrive sin ph.d., men det var ikke Ottolenghis plan. Han ville nemlig tage sig et sabbatår, et sabbatår som viste sig at definere en helt anden retning for Ottolenghi.

Under hans sabbatår starter han nemlig med et job som æggepisker hos en Michelinrestaurant, så her kan man snakke om at starte helt fra bunden, og langt væk fra den akademiske verden.
Branchen tiltalte Ottolenghi, og hans talent var ikke til diskussion! Derfor arbejdede han sig langsomt op i restaurationbranchens hierarki.
I 2002 markerede han sig for alvor på det gastronomiske landkort med delien “Ottolenghi”. Lige siden har han serveret lækker mad til både kvalitetsbevidste madelskere og nysgerrige turister såvel som det britiske kongehus, og derudover tæller Ottolenghi-brandet fire delier samt restauranterne ROVI og NOPI, samt Yotam Ottolenghis forfatterskab, med gastronomisk inspiration i særklasse.

Kogebogseventyret begyndte med kogebogsklassikeren “Ottolenghi : Kogebog#”, som blev en kæmpe succes, og som satte helt nye standarder for kogebøger, både hvad angår indhold og indbinding. Ottolenghi har også udgivet de vegetariske successer, Plenty ( som er en af verdens mest solgte kogebøger) og Plenty More. Derudover den regionalt inspirerede kogebog, Jerusalem samt kogebogen NOPI med opskrifter fra Ottolenghis London-restaurant af samme navn. Seneste skud på stammen er dessertbogen SØDT og kogebogen ENKELT.

Foto credit : RICHARD LEAROYD.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Yotam Ottolenghi
  288,95 kr.

  100 vegetariske og veganske opskrifter fra mesteren af grøntsagsretter. SMAG er en overdådig grøn kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi, der er kendt for at have revolutioneret det grønne køkken og for at skabe nye smagsoplevelser. Her inspirerer han til større velsmag med tre enkle principper i en bog med 100 opskrifter på de lækreste grøntsagsretter til både vegetariske og veganske måltider. Der er både nemme hverdagsretter, måltider, der kræver meget lidt, men som til gengæld smager himmelsk, og de lidt ekstra gode til madelskeren. Du finder blandt andet opskrift på aubergine dumblings, hasselbagte rødbeder med limesmør, kold avokadosuppe med hvidløgsolie, kåltacos med selleri og daddel-barbacuesauce, gnocchi med misosmør og krydret svampelasagne. Ottolenghi står bag de smukke kogebøger Jerusalem, Plenty, Plenty more og Enkelt.

 • af Yotam Ottolenghi
  288,95 kr.

  Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madlavning kan gøres helt enkelt alt efter, hvordan du selv arbejder bedst i et køkken. Er du typen, der vil lave hurtig mad med få ingredienser, holder du af at forberede maden i god tid eller foretrækker du, at lave ovnretter, der passer sig selv i timevis. Der er mulighed for det hele med denne bog. Bogen indeholder 130 opskrifter på retter med både grøntsager, pasta, ris og nudler, fisk og kød. Du får forslag til, hvordan retterne kan sættes sammen til lækre menuer, der kan bruges til brunch, frokost og middagsbordet. Du finder blandt andet opskrifter på bagte ris med mynte, og granatæble- og olivensalsa, nybagte, varme cherrytomater med kold yoghurt, makrel med pistacie- og kardemommesalsa, kødboller med lam, ricotta og oregano, nutella-ruller med sesam og hasselnødder og meget mere. Yotam Ottolenghi er madskribent for bl.a The Guardian og forfatter til flere kogebøger, bl.a. jerusalem, Plenty og Sødt. han ejer en række populære restauranter i London.

 • af Yotam Ottolenghi & Ixta Belfrage
  267,95 kr.

  Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi's food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver brand-new ingredient combinations to excite and inspire. Ottolenghi FLAVOUR combines simple recipes for weeknights, low-effort high-impact dishes, and standout meals for the relaxed cook.Packed with signature colourful photography, FLAVOUR not only inspires us with what to cook, but how flavour is dialled up and why it works. The book is broken down into three parts, which reveal how to tap into the potential of ordinary vegetables to create extraordinary food:Process explains cooking methods that elevate veg to great heights; Pairing identifies four basic pairings that are fundamental to great flavour; Produce offers impactful vegetables that do the work for you. With surefire hits, such as Aubergine Dumplings alla Parmigiana, Hasselback Beetroot with Lime Leaf Butter, Miso Butter Onions, Spicy Mushroom Lasagne and Romano Pepper Schnitzels, plus mouthwatering photographs of nearly every one of the more than 100 recipes, Ottolenghi FLAVOUR is the impactful, next-level approach to vegetable cooking that Ottolenghi fans and vegetable lovers everywhere have been craving.

 • af Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi
  120,95 - 288,95 kr.

  I "Jerusalem" får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter. Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem. Vennerne - den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte. Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Yotam Ottolenghi
  297,95 kr.

 • af Yotam Ottolenghi
  120,95 - 288,95 kr.

  Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent. Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend.Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer. Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig.Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Yotam Ottolenghi
  157,95 - 288,95 kr.

  Den grønne revolution fortsætter! Her er opfølgeren til Plenty, der udkom på dansk i 2013. Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er Plenty More et must-have for såvel kødspisere som vegetarer. Bogen indeholder 150 indbydende, farverige og smagfulde grønne retter, der vækker appetitten og appellerer til din æstetiske sans. Yotam Ottolenghi har med sine restauranter og kogebøger etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent, og han har revolutioneret grøntsagskøkkenet med sin kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer.

 • af Yotam Ottolenghi
  139,95 - 273,95 kr.

  NOPI er en smuk kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi. Bogen indeholder mere end 120 af de mest populære opskrifter fra Ottolenghis innovative London-restaurant, NOPI. Den er skrevet i samarbejde med køkkenchefen Ramael Scully, som tilfører Ottolenghis mellemøstlige/middelhavs-retter et asiatisk tvist. Alle opskrifter er tilpasset således, at du nemt selv kan lave dem. Opskrifterne er af varierende sværhedsgrad, så der noget til både den øvede og mindre øvede. Der er kapitler med forretter og salater, hovedretter med fisk, kød og grøntsager, buddinger, brunch, tilbehør og cocktails. Så der er rig mulighed for at sammensætte super-delikate menuer til enhver lejlighed, og der er en alfabetiseret indgrediensliste, der kan hjælpe med at navigere rundt i alle de nye smage. Yotam Ottolenghi står også bag Ottolenghi - The Cookbook, kogebøgerne PLENTY (L&R, 2013), Jerusalem (L&R, 2014) og Plenty More (L&R, 2015).

 • af Yotam Ottolenghi
  248,95 kr.

  Relaxed, flexible home cooking from Yotam Ottolenghi and his superteam.Whether they're conjuring up new recipes or cooking for themselves at home, the Ottolenghi Test Kitchen team do what we all do: they raid their kitchens. But then, they turn whatever they find into approachable creations with an 'Ottolenghi' twist.This instinct is in perfect sync with recent times, when we've all been standing in front of our kitchen shelves, our cupboards and our fridges, wondering what to cook with what we've got; how to put a can of chickpeas or a bag of frozen peas to good use, instead of taking an extra trip to the shops.For the first time, the team welcome us into their creative space. These dishes pack all the punch and edge we expect from Ottolenghi, but offer more flexibility to make them our own, using what we've got to hand. There's the ultimate guide to creamy dreamy hummus, a one-pan route to confit tandoori chickpeas and a tomato salad that rules them all.This book is all about feeding ourselves and our families with less stress and less fuss, but with all the 'wow' of an Ottolenghi meal. It's a notebook to scribble on and add to, to take its ethos and absolutely make it your own.This is how to cook, the OTK way.

 • af Yotam Ottolenghi
  120,95 - 236,95 kr.

  Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreligger nu endelig på dansk. OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har gjort Ottolenghis køkken så populært: gavmilde retter, opfindsomme smagskombinationer, strålende farver og et rigt udvalg af enestående råvarer. Her er opskrifter på alt fra kød og fisk, til overdådige salater og de mange skønne brød og kager, der har gjort Ottolenghis delier i London så berømte og besøgte. De opfindsomme, men ukomplicerede retter bygger på kulinariske traditioner fra både Mellemøsten og Nordafrika såvel som Italien og Californien. Yotam Ottolenghi står også bag kogebøgerne Plenty, Jerusalem og Plenty More og NOPI.

 • af Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi
  297,95 kr.

  Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famous for its innovative flavours, stylish design and superb cooking.At the heart of Yotam and Sami's food is a shared home city: Jerusalem. Both were born there in the same year, Sami on the Arab east side and Yotam in the Jewish west. Nearly 30 years later they met in London, and discovered they shared a language, a history, and a love of great food.Jerusalem sets 100 of Yotam and Sami's inspired, accessible recipes within the cultural and religious melting pot of this diverse city. With culinary influences coming from its Muslim, Jewish, Arab, Christian and Armenian communities and with a Mediterranean climate, the range of ingredients and styles is stunning. From recipes for soups (spicy frikkeh soup with meatballs), meat and fish (chicken with caramelized onion and cardamom rice, sea bream with harissa and rose), vegetables and salads (spicy beetroot, leek and walnut salad), pulses and grains (saffron rice with barberries and pistachios), to cakes and desserts (clementine and almond syrup cake), there is something new for everyone to discover.Packed with beautiful recipes and with gorgeous photography throughout, Jerusalem showcases sumptuous Ottolenghi dishes in a dazzling setting.

 • af Yotam Ottolenghi
  236,95 kr.

  Da hverdagen og forretningerne lukkede ned i 2020, gik Yotam Ottolenghi og holdet i hans testkøkken, OTK, i gang med at skabe opskrifter ud fra det, de havde i køkkenskabe, kølekabe, frysere og spisekamre. Og de opdagede, at med know-how og opfindsomhed kan enhver ret få det umiskendelig Ottolenghi-udtryk.Det førte til den første kogebog OTK, hvor de videregiver deres erfaringer med at lave god og velsmagende mad med de ingredienser, man har i sit køkken. Dér - på den bageste hylde - står en dåse mung-bønner, en pose fuldkornsmel, tørrede grøntsager og svampe, saltsyltede citroner og pasta i ejendommelige former.Og selvfølgelig skal man også tømme grøntsagsskuffen, plyndre køleskabet og se, hvad der gemmer sig fryseren.OTK-holdet giver os en masse grundlæggende regler, men i virkeligheden handler det også om at lære at bryde reglerne og skabe fantastiske retter.

 • af Yotam Ottolenghi
  267,95 kr.

  With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclusive collection of vegetarian recipes is drawn from his column 'The New Vegetarian' for the Guardian's Weekend magazine, and features both brand-new recipes and dishes first devised for that column. Yotam's food inspiration comes from his strong Mediterranean background and his unapologetic love of ingredients. Not a vegetarian himself, his approach to vegetable dishes is wholly original and innovative, based on strong flavours and stunning, fresh combinations. With sections devoted to cooking greens, aubergines, brassicas, rice and cereals, pasta and couscous, pulses, roots, squashes, onions, fruit, mushrooms and tomatoes, the breadth of colours, tastes and textures is extraordinary. Featuring vibrant, evocative food photography from acclaimed photographer Jonathan Lovekin, and with Yotam's voice and personality shining through, Plenty is a must-have for meat-eaters and vegetarians alike.

 • af Yotam Ottolenghi
  185,95 - 288,95 kr.

  Yotam Ottolenghi har kastet sig over det søde køkken i selskab med sin gode veninde Helen Goh. Ottolenghis har hentet inspiration fra en række forskellige kulinariske traditioner, så her er opskrifter på alt fra cheesecakes, kardemomme pavlova med friske figner til pana cotta og persiske kærllighedskager. Alle bogens opskrifter er lavet med Yotams sædvanlige kærlighed til friske ingredienser, eksotiske krydderier og komplekse smagssammensætninger.

 • af Yotam Ottolenghi & Helen Goh
  297,95 kr.

  Features recipes containing fresh, evocative ingredients, exotic spices and complex flavourings - including fig, rose petal, saffron, aniseed, orange blossom, pistachio and cardamom - to indulgent cakes, biscuits, tarts, puddings, cheesecakes and ice cream. This book also includes mini-cakes and cookies that parents can make with their children.

 • af Yotam Ottolenghi & Noor Murad
  298,95 kr.

  Ottolenghify every meal.Flexible, flavour-packed dishes that all lend a little something 'extra' to your next meal.It's harissa butter on a roasted mushroom, then tossed with steamed veg or stuffed into a baked potato. It's tamarind dressing on turmeric fried eggs, then drizzled over a steak the next day. Rounded off with a chapter on the 'one basics' of desserts for you to perfect and then adapt with your favourite flavour combinations, such as a basic mousse transformed into coffee mousse with tahini fudge.This is cooking it forward, Ottolenghi style, filling your cupboards with adaptable homemade ingredients to add some oomph to every mealtime.

 • af Yotam Ottolenghi
  267,95 kr.

  Vegetables have moved from the side dish to the main plate, grains celebrated with colour and flair. It s a revolution that is bold, inspiring and ever-expanding.Yotam Ottolenghi's Plenty changed the way people cook and eat. Its focus on vegetable dishes, with the emphasis on flavour, original spicing and freshness of ingredients, caused a revolution not just in this country, but the world over.Plenty More picks up where Plenty left off, with 150 more dazzling vegetable-based dishes, this time organised by cooking method. Grilled, baked, simmered, cracked, braised or raw, the range of recipe ideas is stunning. With recipes including Alphonso mango and curried chickpea salad, Membrillo and stilton quiche, Buttermilk-crusted okra, Lentils, radicchio and walnuts with manuka honey, Seaweed, ginger and carrot salad, and even desserts such as Baked rhubarb with sweet labneh and Quince poached in pomegranate juice, this is the cookbook that everyone has been waiting for.

 • af Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi
  258,95 - 297,95 kr.

  'Ottolenghi changed the way we cook in this country just as surely and enduringly as Elizabeth David s A Book of Mediterranean Food had in 1950. It brought into our kitchens bold flavours, a vivid simplicity, a spirited but never tricksy inventiveness and, above all, light. Nigella LawsonInspired by their childhoods in West and East Jerusalem, Yotam Ottolenghi s and Sami Tamimi s original cookbook Ottolenghi: The Cookbook showcases fresh, honest, bold cooking and has become a culinary classic. Yotam and Sami's inventive yet simple dishes rest on numerous culinary traditions, ranging from North Africa to Lebanon, Italy and California. First published in 2008, this new updated edition revisits the 140 original recipes covering everything from accomplished meat and fish main courses, through to healthy and quick salads and suppers, plus Ottolenghi's famously delectable cakes and breads.A new introduction sheds fresh light on a book that has become a national favourite.Ottolenghi is an award-winning chef, being awarded with the James Beard Award 'Cooking from a Professional Point of View' for Nopi in 2016, and 'International Cookbook' for Jerusalem in 2013. In 2013 he also won four other awards for Jerusalem. Praise for Ottolenghi: [A] book that has barely left my kitchen the fact that Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi have been generous to put their recipes in a book is something I had long dreamed of Nigel Slater, The Observer Magazine Possibly the best cookery book I have ever owned. The recipes are well-tested and produce results that will astound your tastebuds. Try the aubergine-wrapped ricotta gnocchi with sage butter, the chicken with three-rice salad or their famous meringues and you'll know just what I mean. Caroline Jowett, Daily Express A wonderful book for vegetarians and cake lovers alike Bee Wilson, Sunday Times

 • af Yotam Ottolenghi & Ramael Scully
  347,95 kr.

  NOPI: THE COOKBOOK includes over 120 of the most popular dishes from Yotam s innovative Soho-based restaurant NOPI. It s written with long-time collaborator and NOPI head chef Ramael Scully, who brings his distinctive Asian twist to the Ottolenghi kitchen. Whether you re a regular at the NOPI restaurant and want to know the secret to your favourite dish or are an Ottolenghi fan who wants to try out restaurant-style cooking, this is a collection of recipes which will inspire, challenge and delight.All recipes have been adapted and made possible for the home cook to recreate at home. They range in their degree of complexity so there is something for all cooks. There are dishes that long-time Ottolenghi fans will be familiar with a starter of aubergine with black garlic, for example, or the roasted squash with sweet tomatoes as well as many dishes which will stretch the home cook as they produce some of the restaurant s signature dishes at home, such as Beef brisket croquettes or Persian love rice. With chapters for starters & sides, fish, meat & vegetable mains, puddings, brunch, condiments and cocktails, a menu can easily be devised for any occasion and purpose.

 • af Yotam Ottolenghi
  236,95 kr.

  "Extra Good Things" er en hyldest til grøntsagerne. Det er mad med mellemøstlig inspiration med et twist, fx kardemomme sammen med vanilje eller allehånde til tomaterne, og med et sidste touch, fx syrlig salsa eller syltede urter."Extra Good Things" handler om kreativitet og overflod, om at vælge og vrage, mixe og matche. Det er en udforskning af det specielt ottolenghiske via saucer og dressinger, olier og syltede sager, drys og sprøde islæt, salsaer og pickles, fermenter og saltkonservering og grunddesserter. Det er alt det ekstra, som fuldender et måltid, gør en allerede god ret vidunderligt meget bedre.Ottolenghi Test Køkken præsenterer 75 slags tilbehør og 10 desserter. Det enkelte tilbehør præsenteres i en enkelt opskrift, og der er forslag til andre retter, hvor det kan tilføje den ekstra nuance, som gør hele forskellen.

 • af Yotam Ottolenghi & Noor Murad
  153,95 kr.

  Entspannt kochen mit dem Ottolenghi-Team Für dieses außergewöhnliche Kochbuch hat Weltbestsellerautor Yotam Ottolenghi sein Test Kitchen-Team bestehend aus Noor Murad, Verena Lochmuller, Tara Wigley und Gitai Fischer zusammengetrommelt. Und sie zeigen, wie einfach es ist mit bereits vorhandenen Zutaten aus der eigenen Küche einfache und köstlich schmeckende Kreationen zu kochen und ihnen dabei den besonderen Ottolenghi-Twist zu geben!Simple Ottolenghi-Rezepte für den Alltag Bringen Sie mehr Schwung in Ihre Küche - und zwar einfach mit dem, was Sie zu Hause da haben! Ob cremiger Hummus, unkompliziertes One Pot Chicken oder Blumenkohl-Käse-Kuchen - dieses Ottolenghi-Kochbuch überzeugt mit 90 einfachen Alltagsrezepten, die dennoch raffiniert und köstlich schmecken. Der typische Wow-Effekt von Ottolenghi verleiht den Gerichten das gewisse Etwas: Freuen Sie sich auf vielfältige Aromen, kreative Vielseitigkeit und innovative Einflüsse des Ottolenghi Test Kitchen-Teams!. Einfach Alltagsrezepte mit Zutaten aus dem Küchenregal: Was kann man alles aus einer Dose Kichererbsen oder einem Beutel tiefgefrorener Erbsen zaubern? Die Antwort liefern die flexiblen und originellen Ottolenghi-Rezepte, die das Beste aus den Zutaten holen, die Ihnen zu Hause zur Verfügung stehen.. Originelle Anregungen aus der Profiküche der Ottolenghi Test Kitchen: Schaffen Sie sich Ihre eigene Testküche im Ottolenghi-Style und experimentieren Sie mit fantasievollen Gerichten, die flexibel abgewandelt werden können -  wie z.B. Tabouleh-Bratlinge, Persische Kräuter-Feta-Taschen oder Blaubeeren-Zitronen-Sahne-Schnitten. . Das erste Buch der neuen Kochbuchserie von Ottolenghis grandiosem Test Kitchen-TeamInnovative Alltagsrezepte im Ottolenghi-Style! Zusammen mit Ottolenghis Test Kitchen-Team zaubern Sie köstliche Gerichte, aus Zutaten, die Sie bereits zu Hause haben!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.