Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Fortællingernes tid af Line Vaaben

Fortællingernes tid - E-bog

- Styrken i fortællende journalistik

Bag om Fortællingernes tid

Vi lever i fortællingernes tid. Fortællende journalistik er en efterspurgt vare hos læserne, og er en af de ting medierne bør satse på, hvis journalistikken skal overleve, sådan konkluderer journalist Line Vaaben i Fortællingernes tid. Fortællingernes tid giver læseren en præsentation af genren. Via interviews med journalister, redaktører og fotografer fra flere lande introducerer Line Vaaben en række eksempler på den bedste fortællende journalistik fra både den amerikanske tradition og den særlige skandinaviske fortælletradition. Fortællende journalistik trives særligt godt i en stadig mere fragmenteret verden, fordi genren tilbyder læserne forståelse og fordybelse, og danner bro mellem ønsket om oplevelser og nødvendigheden af viden. Fortællingernes tid er en inspirationsbog til journalister, studerende og andre, der har lyst til at blive klogere på den journalistiske fortælletradition. Line Vaaben (f. 1972) er fortællende journalist på Dagbladet Information og fellow ved Syddansk Universitet 2018-19.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793773417
  • Udgivet:
  • 5. September 2019
  • 174,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 151,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Fortællingernes tid
Vi lever i fortællingernes tid. Fortællende journalistik er en efterspurgt vare hos læserne, og er en af de ting medierne bør satse på, hvis journalistikken skal overleve, sådan konkluderer journalist Line Vaaben i Fortællingernes tid.

Fortællingernes tid giver læseren en præsentation af genren. Via interviews med journalister, redaktører og fotografer fra flere lande introducerer Line Vaaben en række eksempler på den bedste fortællende journalistik fra både den amerikanske tradition og den særlige skandinaviske fortælletradition.

Fortællende journalistik trives særligt godt i en stadig mere fragmenteret verden, fordi genren tilbyder læserne forståelse og fordybelse, og danner bro mellem ønsket om oplevelser og nødvendigheden af viden.
Fortællingernes tid er en inspirationsbog til journalister, studerende og andre, der har lyst til at blive klogere på den journalistiske fortælletradition.

Line Vaaben (f. 1972) er fortællende journalist på Dagbladet Information og fellow ved Syddansk Universitet 2018-19.
Brugerbedømmelser af Fortællingernes tid


Find lignende bøger
Bogen Fortællingernes tid findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.