Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Gin - Jesper Schmidt - E-bog

- opskrifter på gin, tonic og cocktails

Bag om Gin

Denne bog er til gin-elskeren. Du får masser af forslag til, hvordan du kan lave din egen gin ved at tilsætte forskellige ingredienser (botanicals), så du får nogle helt nye smage frem i dine drinks. Gin består af en basis-alkohol og enebær, og du kan derfor nemt tilsætte både bær, frugt, krydderier, urter og grønt.  Her er også nemme opskrifter på tonic. Den laves på en basis-sirup, som spædes op med danskvand, og den kan ligesom gin smages til med forskellige ingredienser.  Og så indeholder bogen forslag til at matche både hjemmelavet gin og tonics og kendte mærker - og ikke mindst opskrifter på de lækreste cocktails med gin. Jesper Schmidt er oprindelig uddannet kok i Italien og bruger bl.a. sin gastronomiske erfaring til at udvikle nye drinks og cocktails.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711919293
  • Udgivet:
  • 10. oktober 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Gin

Denne bog er til gin-elskeren. Du får masser af forslag til, hvordan du kan lave din egen gin ved at tilsætte forskellige ingredienser (botanicals), så du får nogle helt nye smage frem i dine drinks. Gin består af en basis-alkohol og enebær, og du kan derfor nemt tilsætte både bær, frugt, krydderier, urter og grønt. 
Her er også nemme opskrifter på tonic. Den laves på en basis-sirup, som spædes op med danskvand, og den kan ligesom gin smages til med forskellige ingredienser. 
Og så indeholder bogen forslag til at matche både hjemmelavet gin og tonics og kendte mærker - og ikke mindst opskrifter på de lækreste cocktails med gin.
Jesper Schmidt er oprindelig uddannet kok i Italien og bruger bl.a. sin gastronomiske erfaring til at udvikle nye drinks og cocktails.

Brugerbedømmelser af Gin



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.