Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hornblower går i aktion - C.S. Forester - E-bog

Bag om Hornblower går i aktion

Horatio Hornblower bliver gift med sin udlejers datter Maria, og selvom han fortryder giftermålet, inden ceremonien overhovedet er til ende, får han ikke tid til at dvæle ved det. Han bliver nemlig straks sendt af sted i nationens tjeneste i den britiske flåde. I kampen mod Napoleons overmagt og de franske tropper klarer han om bord på skibet "Hotspur" mange udfordrende situationer, men da skibet nærmer sig den franske flådebase Brest, ser det hele ud til at gå galt. Vil det virkelig ende med, at Hornblower bliver taget til fange af de forhadte franskmænd? "Hornblower går i aktion" er tredje bog i seriens indre kronologi. Serien om den engelske søofficer kaptajn Hornblower tager os med tilbage til Napoleonskrigene og fortæller historien om den søsyge matros, der ender med at blive en vaskeægte søhelt i den engelske flåde. Bøgerne er blevet filmatiseret flere gange og har opnået stor popularitet verden over. C.S. Forester (1899-1966) var pseudonymet for den britiske forfatter Cecil Louis Throughton Smith, der blev kendt for sine fortællinger om krig til søs. Hans bogserie om den royale søofficer Horatio Hornblower blev oversat til en lang række sprog og gjorde ham meget populær. I 1951 blev hans bog "The African Queen" filmatiseret med Katherine Hepburn og Humphrey Bogart i hovedrollerne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771744873
  • Udgivet:
  • 6. Oktober 2015
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Hornblower går i aktion

Horatio Hornblower bliver gift med sin udlejers datter Maria, og selvom han fortryder giftermålet, inden ceremonien overhovedet er til ende, får han ikke tid til at dvæle ved det. Han bliver nemlig straks sendt af sted i nationens tjeneste i den britiske flåde. I kampen mod Napoleons overmagt og de franske tropper klarer han om bord på skibet "Hotspur" mange udfordrende situationer, men da skibet nærmer sig den franske flådebase Brest, ser det hele ud til at gå galt. Vil det virkelig ende med, at Hornblower bliver taget til fange af de forhadte franskmænd?

"Hornblower går i aktion" er tredje bog i seriens indre kronologi.

Serien om den engelske søofficer kaptajn Hornblower tager os med tilbage til Napoleonskrigene og fortæller historien om den søsyge matros, der ender med at blive en vaskeægte søhelt i den engelske flåde. Bøgerne er blevet filmatiseret flere gange og har opnået stor popularitet verden over.

C.S. Forester (1899-1966) var pseudonymet for den britiske forfatter Cecil Louis Throughton Smith, der blev kendt for sine fortællinger om krig til søs. Hans bogserie om den royale søofficer Horatio Hornblower blev oversat til en lang række sprog og gjorde ham meget populær. I 1951 blev hans bog "The African Queen" filmatiseret med Katherine Hepburn og Humphrey Bogart i hovedrollerne.

Brugerbedømmelser af Hornblower går i aktionFind lignende bøger
Bogen Hornblower går i aktion findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.