Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer? - Bo Vestergaard - E-bog

- Cases fra Europas bedste offentlige arbejdsplads

Bag om Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?

Europas bedste offentlige arbejdsplads ligger i Danmark. LEDELSEN KRÆVER, at de ca. 120 medarbejdere kan og vil løfte ansvaret for at udvikle løsninger og træffe beslutning i komplekse spørgsmål, der i de fleste organisationer er forbeholdt ledelsen, fx: Strategi: Hvordan skaber vi endnu bedre resultater for borgerne og tjener penge på det? Reorganisering: Hvilken organisering understøtter bedst strategien? Ansættelser: Hvem skal rekrutteres? Løn: Hvem skal have lønforhøjelse? Læs også om erfaringerne med en leder uden personaleansvar, der 100 procent fokuserer på strategiimplementering samt ledelsens konsekvente brug af konstruktivt korrigerende samtaler og personalesager. OM CASE-ORGANISATIONEN: Job-,Aktivitets – og Kompetencecenteret (JAC) er kåret til Europas bedste offentlige arbejdsplads af Great Place to Work i 2019. Faglig kvalitet og arbejdsmiljø er dokumenteret i top. OM FORFATTEREN: Bo Vestergaard er cand.scient. adm., ledelsesrådgiver, foredragsholder, proceskonsulent og forfatter til den prisvindende praktiske teori og bog “Fair proces - fra upopulære forandringer til medarbejderne der udvikler løsninger” www.fairproces.dk

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797234617
 • Udgivet:
 • 3. November 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?

  Beskrivelse af Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?

  Europas bedste offentlige arbejdsplads ligger i Danmark. LEDELSEN KRÆVER, at de ca. 120 medarbejdere kan og vil løfte ansvaret for at udvikle løsninger og træffe beslutning i komplekse spørgsmål, der i de fleste organisationer er forbeholdt ledelsen, fx: Strategi: Hvordan skaber vi endnu bedre resultater for borgerne og tjener penge på det? Reorganisering: Hvilken organisering understøtter bedst strategien? Ansættelser: Hvem skal rekrutteres? Løn: Hvem skal have lønforhøjelse? Læs også om erfaringerne med en leder uden personaleansvar, der 100 procent fokuserer på strategiimplementering samt ledelsens konsekvente brug af konstruktivt korrigerende samtaler og personalesager.

  OM CASE-ORGANISATIONEN: Job-,Aktivitets – og Kompetencecenteret (JAC) er kåret til Europas bedste offentlige arbejdsplads af Great Place to Work i 2019. Faglig kvalitet og arbejdsmiljø er dokumenteret i top.

  OM FORFATTEREN: Bo Vestergaard er cand.scient. adm., ledelsesrådgiver, foredragsholder, proceskonsulent og forfatter til den prisvindende praktiske teori og bog “Fair proces - fra upopulære forandringer til medarbejderne der udvikler løsninger” www.fairproces.dk

  Forlagets beskrivelse af Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?

  7 cases om en kompromisløs tilgang til ledelse på Europas bedste offentlige arbejdsplads, der ligger i Danmark. Fra ambitiøs medarbejderinddragelse til adfærdskorrigerende samtaler.

  RESULTATER: Faglig kvalitet og arbejdsmiljø er i top, og sygefraværet er i bund.

  De 7 cases fordeler sig i tre spor: Ambitiøs medarbejderinddragelse, sæt holdet og støt holdet.

  MEDARBEJDERINDDRAGELSE: Ledelsen kræver, at de ca. 120 medarbejdere kan og vil løfte ansvaret for at udvikle løsninger på og træffe beslutninger om komplekse spørgsmål, der i de fleste organisationer er forbeholdt ledelsen, fx:
  Strategi: Hvordan skaber vi endnu bedre resultater for borgerne og tjener penge på det?
  Reorganisering: Hvilken organisering understøtter bedst strategien?
  Ansættelser: Hvem skal rekrutteres?
  Løn: Hvem skal have lønforhøjelse?

  Hør også om en leder uden personaleansvar, der fokuserer på implementering

  SÆT HOLDET: De har udviklet en meget grundig rekrutteringsproces, hvor det er medarbejderne som vælger de nye kolleger.

  STØT HOLDET: Ledelsen er meget konsekvente i brugen af korrigerende samtaler og personalesager. Læs alt om hvorfor og hvordan.

  OM CASEORGANISATIOEN: Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) er kåret til Europas bedste offentlige arbejdsplads af Great Place to Work i 2019 og 2020.

  OM FORFATTEREN: Bo Vestergaard er cand.scient.adm., ledelsesrådgiver, foredragsholder, proceskonsulent og forfatter den prisvindende praktiske teori og bog “Fair proces - fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsninger”

  Brugerbedømmelser af Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?  Find lignende bøger
  Bogen Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer? findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.