Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

I MERUBJERGETS REGNSKYGGE - Natasha Illum Berg - Lydbog

- Breve til min datter

Bag om I MERUBJERGETS REGNSKYGGE

"I dag fik din far og jeg at vide, at du bliver en pige. Hvor er det dog vidunderligt. Jeg har altid været yderst tilfreds med at være pige, så jeg glæder mig meget på dine vegne. Jeg har ikke en bestemt idé om, hvordan piger, modsat drenge, skal leve deres liv. I min familie har kvinderne i så mange generationer, jeg ved noget om, altid gået deres egne veje. De lever, som de selv vil, og de vælger selv deres karriere, fordi de opfatter det som deres naturret." I MERUBJERGETS REGNSKYGGE - breve til min datter er en introduktion til verden, i al dens rørende voldsomhed, henvendt til et lille barn, der er på vej ud i den, skrevet af professionel storvildtjæger og forfatter Natasha Illum Berg. Det er en fortælling om mænd, kvinder og familier, om elefanter, Afrika og kærlighed, om døden, Skandinavien og storvildtsjagt, om skønheden og barskheden i livets cyklus, som den udfolder sig blandt mennesker og andre dyr. Natasha Illum Berg er vokset op i en familie af eventyrere. I dag bor hun med sin datter Mink for foden af Merubjerget i Tanzania.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793982314
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 12. April 2021
 • Oplæser:
 • Natasha Illum Berg
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af I MERUBJERGETS REGNSKYGGE

  Beskrivelse af I MERUBJERGETS REGNSKYGGE

  ”I dag fik din far og jeg at vide, at du bliver en pige. Hvor er det dog vidunderligt. Jeg har altid været yderst tilfreds med at være pige, så jeg glæder mig meget på dine vegne. Jeg har ikke en bestemt idé om, hvordan piger, modsat drenge, skal leve deres liv. I min familie har kvinderne i så mange generationer, jeg ved noget om, altid gået deres egne veje. De lever, som de selv vil, og de vælger selv deres karriere, fordi de opfatter det som deres naturret.” Da Natasha Illum Berg blev gravid, begyndte hun at skrive breve til sin endnu ufødte datter. Breve, der fortalte datteren om det liv, der ventede hende, og om den verden, hun skulle blive en del af. Det er en stærk og sanselig fortælling om mænd, kvinder og familier, om elefanter, Afrika og kærlighed, om døden, Skandinavien og storvildtsjagt, om skønheden og det barske i livets cyklus, som den udfolder sig blandt mennesker og andre dyr. En introduktion til verden i al dens rørende voldsomhed fra en mor til sin datter. Indlæst af forfatteren selv.

  Forlagets beskrivelse af I MERUBJERGETS REGNSKYGGE

  ”I dag fik din far og jeg at vide, at du bliver en pige. Hvor er det dog vidunderligt. Jeg har altid været yderst tilfreds med at være pige, så jeg glæder mig meget på dine vegne. Jeg har ikke en bestemt idé om, hvordan piger, modsat drenge, skal leve deres liv. I min familie har kvinderne i så mange generationer, jeg ved noget om, altid gået deres egne veje. De lever, som de selv vil, og de vælger selv deres karriere, fordi de opfatter det som deres naturret.”

  Da Natasha Illum Berg blev gravid, begyndte hun at skrive breve til sin endnu ufødte datter. Breve, der fortalte datteren om det liv, der ventede hende, og om den verden, hun skulle blive en del af.

  Det er en stærk og sanselig fortælling om mænd, kvinder og familier, om elefanter, Afrika og kærlighed, om døden, Skandinavien og storvildtsjagt, om skønheden og det barske i livets cyklus, som den udfolder sig blandt mennesker og andre dyr.

  En introduktion til verden i al dens rørende voldsomhed fra en mor til sin datter. Indlæst af forfatteren selv.

  Brugerbedømmelser af I MERUBJERGETS REGNSKYGGE  Find lignende bøger
  Bogen I MERUBJERGETS REGNSKYGGE findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.