Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Ikke til forhandlingaf Chris MacDonald Du sparer 14% ift. forlagets pris Spar 14%

Ikke til forhandling - Lydbog

- Livets ligning

Bag om Ikke til forhandling

HVORFOR bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på dette vigtige spørgsmål. Denne bog er hans bud på en løsning – et monumentalt og meget personligt manifest fyldt med tankevækkende viden, humor og håb. Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Med sit legendariske fortælletalent fører han os langt tilbage i tiden til menneskets grundfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende eksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i. Chris MacDonald inspirerer os til at se på os selv og vores tilværelse med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Han giver os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør og naturstridig, at den kan skade os, og til at træffe de valg i hverdagen, som er forudsætningen for vores trivsel. Ikke mindst når det gælder søvn, kost og motion.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740061581
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 11. Februar 2020
 • Oplæser:
 • Jesper Clemmensen
 • 145,00 kr.
 • 169,00 kr.
 • 24,00 kr. (14%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 25% som medlem
 • 126,00 kr.
 • 43,00 kr. (25%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Ikke til forhandling
HVORFOR bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på dette vigtige spørgsmål. Denne bog er hans bud på en løsning – et monumentalt og meget personligt manifest fyldt med tankevækkende viden, humor og håb.


Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Med sit legendariske fortælletalent fører han os langt tilbage i tiden til menneskets grundfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende eksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.

Chris MacDonald inspirerer os til at se på os selv og vores tilværelse med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Han giver os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør og naturstridig, at den kan skade os, og til at træffe de valg i hverdagen, som er forudsætningen for vores trivsel. Ikke mindst når det gælder søvn, kost og motion.
Brugerbedømmelser af Ikke til forhandling
 • Max C. 2. September 2020

  Chris MacDonald får i "Ikke til forhandling - livets ligning" sat et stort spørgsmålstegn ved den måde vi lever på anno 2020. Vi er kommet meget langt væk fra det liv, vores krop er designet til. Genetisk er vi stadig jægere og samlere, det betyder at vores biologi er optimeret til bevægelse, masser af bevægelse! I bogen anskueliggør Chris MacDonald konsekvenserne af det mismatch der er mellem vores genetiske design og den måde vi faktisk lever på. At negligere vores biologi medfører et utal af uhensigtsmæssige livsstils sygdomme, men det er muligt ved brug af den viden og erfaring Chris har samlet gennem de sidste 20 år, at foretage et U-turn, i forhold til livsstil. Hvis læseren er motiveret, findes opskriften på det balancerede liv uden livsstilssygdomme på siderne i denne bog. Bogen kan varmt anbefales til alle der interesserer sig for sundhed, motion , kost, og psykologi.

 • Sabina F. 10. August 2020

  Ville ønske at mange ville gøre sig selv den kæmpe tjeneste at læse denne bog. Spændende forskning med bevægelse, kost, søvn og cancer og fantastisk hvad vi kan udrette. Kom bare i gang Bedste bog og mest lærerige jeg har læst til dato

 • John S. 9. Juli 2020

  Denne bog er simpel han fantastisk, den giver så meget indblik i os som mennesker. Den har potentialet som lærebog i gymnasiet.
  Den beskriver på en fantastisk måde det som jeg ville ønske at jeg vidste tidligere.
  Special afsnittet om søvn er øjenåbner.
  Jeg har købte og læst bogen og bagefter købte jeg den som lydbog, den har som meget som godt kan gentages.
  Man skal passe på at man ikke vil frelse verden med alt den viden man bagefter besidder.

 • Rune G. 2. Maj 2020

  Dette er en bog der tager fat på noget fundamentalt vigtigt.
  På en, på en gang, oplysende, underholdende og positiv måde, gennemgår forfatteren menneskekroppen. Hvordan den den fungerer, hvilke behov den har og hvad der skal til for at den fungerer. Vores moderne syn på livet, kost, motion og trivsel udfordres i den grad.
  Faktuel information pakkes ind i historier og anekdoter, så man læser bogen med samme lethed som en spændende roman.
  Denne bog og dens budskaber burde være pensum på alle uddannelser

 • Kasper J. 28. April 2020

  Jeg elsker Chris MacDonald og især efter den her bog. Virkelig gode budskaber og tanker han deler med os.

 • Thomas J. 24. April 2020

  En bog alle bør læse. Giver virkelig stof til eftertanke og har ændret mange af mine rutiner.
  Chris er en fantastisk formidler!

 • Lars K. 24. April 2020

  Rigtig god bog. Stof til eftertanke.

 • Inger F. 24. April 2020

  Meget informativ og interessant bog med livskloge budskaber understøttet af videnskab. Fløj næsten igennem den tykke bog, og også interessant at høre om Chis McDonalds eget liv, og hvordan han tackler mentale udfordringer. Vil virkelig anbefale denne dybdegående bog om helbred og liv.


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ikke til forhandling findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.