Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jeg har da tænkt mig at blive 90 - Mie Mikkelsen - E-bog

Bag om Jeg har da tænkt mig at blive 90

Mie er ung, nybagt mor, da hun får at vide, at hun har brystkræft. En besked, der hamrer en pæl direkte ned i hendes lykkelige barselsboble og aktive liv. Trods den barske besked og et sygdomsforløb med tilbagefald efter tilbagefald vælger Mie at tage kampen op med alt, hvad hun har i sig. Hun allierer sig med fagpersoner, går nye veje og er fast besluttet på at finde en mening i det meningsløse, følge sin intuition og stille skarpt på det vigtige i livet – sin lille søn. Mie lover ham, at hun vil gøre alt for at blive ældgammel, i hvert fald 90 år. Jeg har da tænkt mig at blive 90 er en livsbekræftende fortælling om, hvordan man kan tage lederskab over sin egen tilværelse, hvor vigtigt det er at bevare troen på at kunne besejre kræften, og hvad kærligheden til et lille barn kan betyde for at leve et godt og givende liv – selv med en kronisk og livstruende sygdom.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792769169
  • Udgivet:
  • 27. Maj 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Jeg har da tænkt mig at blive 90

Mie er ung, nybagt mor, da hun får at vide, at hun har brystkræft. En besked, der hamrer en pæl direkte ned i hendes lykkelige barselsboble og aktive liv.

Trods den barske besked og et sygdomsforløb med tilbagefald efter tilbagefald vælger Mie at tage kampen op med alt, hvad hun har i sig. Hun allierer sig med fagpersoner, går nye veje og er fast besluttet på at finde en mening i det meningsløse, følge sin intuition og stille skarpt på det vigtige i livet – sin lille søn. Mie lover ham, at hun vil gøre alt for at blive ældgammel, i hvert fald 90 år.

Jeg har da tænkt mig at blive 90 er en livsbekræftende fortælling om, hvordan man kan tage lederskab over sin egen tilværelse, hvor vigtigt det er at bevare troen på at kunne besejre kræften, og hvad kærligheden til et lille barn kan betyde for at leve et godt og givende liv – selv med en kronisk og livstruende sygdom.

Brugerbedømmelser af Jeg har da tænkt mig at blive 90Find lignende bøger
Bogen Jeg har da tænkt mig at blive 90 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.