Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Judy Gringer - en sexbombes bekendelser - Jacob Wendt Jensen - E-bog

Bag om Judy Gringer - en sexbombes bekendelser

Du får en morsom, varm og selvironisk fortælling om Judy Gringers liv og karriere. Den historie, du ikke­ ­vidste, du savnede om dansk revy, teater og film fra sidst i 1950’erne og nogle årtier frem. Historien om Babs og Nutte og film som Soldaterkammerater, Poeten og Lillemor, Majorens oppasser og Julefrokosten. Og beretningen om privatmennesket Judy og om de mange mænd, hun har mødt. Først og fremmest Dirch Passer – som hun var kæreste med i fem år – men også koryfæer som Kjeld Petersen, Osvald Helmuth, Ove Sprogøe, Stig Lommer, Preben Kaas, Jørgen Ryg, Otto Brandenburg og Morten Grunwald. Læg dertil fortællingen om den jødiske familie og det at være en smuk kvinde i ­underholdningsbranchen, dengang mændene regerede verden med høj cigarføring og løse bæltespænder. Jacob Wendt Jensen har interviewet Judy Gringer og formet hendes ord. Han siger: “Jeg måtte spørge om alt, men det var svært at få Judy Gringer til at rødme. Til gengæld havde hun ikke svært ved at få mig til det. Er du klar til en tur ned ad Mindernes Allé med en af dansk films ­morsomste komedienner?”.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797372050
  • Udgivet:
  • 21. Marts 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Judy Gringer - en sexbombes bekendelser

Du får en morsom, varm og selvironisk fortælling om Judy Gringers liv og karriere. Den historie, du ikke­ ­vidste, du savnede om dansk revy, teater og film fra sidst i 1950’erne og nogle årtier frem. Historien om Babs og Nutte og film som Soldaterkammerater, Poeten og Lillemor, Majorens oppasser og Julefrokosten. Og beretningen om privatmennesket Judy og om de mange mænd, hun har mødt. Først og fremmest Dirch Passer – som hun var kæreste med i fem år – men også koryfæer som Kjeld Petersen, Osvald Helmuth, Ove Sprogøe, Stig Lommer, Preben Kaas, Jørgen Ryg, Otto Brandenburg og Morten Grunwald. Læg dertil fortællingen om den jødiske familie og det at være en smuk kvinde i ­underholdningsbranchen, dengang mændene regerede verden med høj cigarføring og løse bæltespænder.

Jacob Wendt Jensen har interviewet Judy Gringer og formet hendes ord. Han siger: “Jeg måtte spørge om alt, men det var svært at få Judy Gringer til at rødme. Til gengæld havde hun ikke svært ved at få mig til det. Er du klar til en tur ned ad Mindernes Allé med en af dansk films ­morsomste komedienner?”.

Brugerbedømmelser af Judy Gringer - en sexbombes bekendelserFind lignende bøger
Bogen Judy Gringer - en sexbombes bekendelser findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.