Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kort & godt om unge & stress - E-bog

indgår i KORT & GODT serien

Bag om Kort & godt om unge & stress

Hvad er stress? Hvorfor bliver unge stressede? Hvad sker der i kroppen? Hvordan oplever forældre og lærere stress hos unge? Og hvordan kan forældre, lærere og unge selv reducere og forebygge stress? KORT & GODT OM UNGE & STRESS henvender sig til dig, der er ung og oplever stress og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre, og hvor du kan få hjælp. Bogen henvender sig også til forældre og lærere, der oplever stress hos unge og ønsker mere viden om, hvordan de kan hjælpe, og hvordan unges stress kan påvirke både familie- og skoleliv. Bogen indeholder kort og klar viden om, hvad stress er, og hvad forskellen på god og giftig stress er. Man får svar på, hvad der kan være stressende i unges liv, og hvordan det kommer til udtryk hos unge. De tre hovedafsnit henvender sig til henholdsvis de unge, forældrene og lærerne. Man kan læse, hvordan de hver især oplever den unges stress, hvordan de kan være med til at reducere den, og hvordan stress hos unge kan forebygges i både familien og skolen. Bogen indeholder også en FAQ, der giver svar på de mest almindelige spørgsmål fra unge med stress. Sidst i bogen er der et fyldigt afsnit med tips og øvelser til at slappe af og reducere stress. Bogen er skrevet til unge, forældre og lærere, men er også relevant for pædagoger, behandlere og andre, der er i kontakt med stressramte unge.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771586091
  • Udgivet:
  • 28. August 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Kort & godt om unge & stress

Hvad er stress? Hvorfor bliver unge stressede? Hvad sker der i kroppen? Hvordan oplever forældre og lærere stress hos unge? Og hvordan kan forældre, lærere og unge selv reducere og forebygge stress?

KORT & GODT OM UNGE & STRESS henvender sig til dig, der er ung og oplever stress og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre, og hvor du kan få hjælp. Bogen henvender sig også til forældre og lærere, der oplever stress hos unge og ønsker mere viden om, hvordan de kan hjælpe, og hvordan unges stress kan påvirke både familie- og skoleliv.

Bogen indeholder kort og klar viden om, hvad stress er, og hvad forskellen på god og giftig stress er. Man får svar på, hvad der kan være stressende i unges liv, og hvordan det kommer til udtryk hos unge. De tre hovedafsnit henvender sig til henholdsvis de unge, forældrene og lærerne. Man kan læse, hvordan de hver især oplever den unges stress, hvordan de kan være med til at reducere den, og hvordan stress hos unge kan forebygges i både familien og skolen. Bogen indeholder også en FAQ, der giver svar på de mest almindelige spørgsmål fra unge med stress. Sidst i bogen er der et fyldigt afsnit med tips og øvelser til at slappe af og reducere stress.

Bogen er skrevet til unge, forældre og lærere, men er også relevant for pædagoger, behandlere og andre, der er i kontakt med stressramte unge.

Brugerbedømmelser af Kort & godt om unge & stressFind lignende bøger

Bogen Kort & godt om unge & stress findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.