Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kunstner i arbejde - Bojana Kunst - E-bog

Bag om Kunstner i arbejde

For at forstå, hvordan nutidens billed- og scenekunst er flettet sammen med kapitalismen, må vi forstå forholdet mellem kunst og det moderne arbejdsliv. I Kunstner i arbejde undersøger Bojana Kunst kunstproduktionen som kritisk, projektorienteret og forandringsparat – egenskaber, der står i centrum af tidens værdiskabelse og arbejdsmarked. Kunst argumenterer for, at der sker en gennemgribende udbytning af menneskets kreative kræfter i det postindustrielle arbejdsliv, og diskuterer, hvordan kunsten alligevel kan hævde sig selv og sin plads i offentligheden. Bojana Kunst er performanceteoretiker og professor ved Institut for Anvendt Teatervidenskab ved Justus-Liebig-Universität i Giessen, Tyskland. Bibliotek for ny kunstteori er en bogserie med oversættelser af international kunst- og kulturteori udgivet i samarbejde mellem Ny Carlsbergfondet og Informations Forlag. Kunstner i arbejde er den sjette titel i serien. Tidligere er bøger af Eyal Weizman, Sianne Ngai, Jacques Rancière, Juliane Rebentisch og Hito Steyerl udkommet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794272605
  • Udgivet:
  • 19. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Kunstner i arbejde

For at forstå, hvordan nutidens billed- og scenekunst er flettet sammen med kapitalismen, må vi forstå forholdet mellem kunst og det moderne arbejdsliv. I Kunstner i arbejde undersøger Bojana Kunst kunstproduktionen som kritisk, projektorienteret og forandringsparat – egenskaber, der står i centrum af tidens værdiskabelse og arbejdsmarked. Kunst argumenterer for, at der sker en gennemgribende udbytning af menneskets kreative kræfter i det postindustrielle arbejdsliv, og diskuterer, hvordan kunsten alligevel kan hævde sig selv og sin plads i offentligheden.

Bojana Kunst er performanceteoretiker og professor ved Institut for Anvendt Teatervidenskab ved Justus-Liebig-Universität i Giessen, Tyskland.

Bibliotek for ny kunstteori er en bogserie med oversættelser af international kunst- og kulturteori udgivet i samarbejde mellem Ny Carlsbergfondet og Informations Forlag. Kunstner i arbejde er den sjette titel i serien. Tidligere er bøger af Eyal Weizman, Sianne Ngai, Jacques Rancière, Juliane Rebentisch og Hito Steyerl udkommet.

Brugerbedømmelser af Kunstner i arbejdeFind lignende bøger
Bogen Kunstner i arbejde findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.