Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lægemiddelkemi - Bo Paulsen - Bog

Bag om Lægemiddelkemi

Lægemiddelkemi beskriver lægemidlernes udvikling og virkningsmekanismer. Eksempelvis er psykofarmaka, antihistaminer, bedøvelsesmidler, smertemedicin, vitaminer og mineraler behandlet. Derudover beskæftiger bogen sig også med kontrollen af lægemidler og lægemiddelmarkedet.Udgivelsen indeholder en lang række opgaver og ikke mindst øvelsesvejledninger, som kan anvendes i den daglige undervisning eller til eksperimentelt arbejde knyttet til større skriftlige opgaver i kemi.Bogen er først og fremmest beregnet på undervisningen i kemi på gymnasiet og hf, men vil også kunne bruges i andre sammenhænge, fx biologi og fysik.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788743322795
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Udgivet:
 • 23. November 2022
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 171x243x12 mm.
 • Vægt:
 • 432 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Februar 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Lægemiddelkemi

Lægemiddelkemi giver en grundlæggende introduktion til det kemiske område af medicinalindustrien. Udgivelsen indeholder en lang række opgaver og vejledninger til eksperimentelle øvelser, der knytter sig til lægemiddelkemi. Lægemiddelkemi er først og fremmest beregnet på undervisningen i stx, htx og hf i fagene biologi, bioteknologi og kemi, men vil også kunne bruges i andre sammenhænge. Der forudsættes kun kendskab til elementær almen og organisk kemi, så bogen kan for eksempel bruges allerede i slutningen af kemi C. Den vil være velegnet til tværfaglige forløb, eksempelvis i biologi-kemi-studieretningen. Udgivelsen er opdelt i otte kapitler: Lægemidler før og nuLægemiddeltyperLægemidlers skæbne i organismenPsykofarmakaAllergi og antihistaminerBedøvelsesmidler (anæstetika)Smerter og smertemedicinVitaminer og mineralerKapitlerne er opdelt i afsnit, som hver omhandler et emne og har tilhørende opgaver. Hvert kapitel afsluttes med afsnittet Overblik, som indeholder en oversigt over Begreber, man skal kunne forklare og Ting, du skal kunne, når man er færdig med kapitlet. Desuden er der i iBogen også interaktive opgaver, der knytter sig til kapitlet, og facitliste til kapitlets opgaver. Endelig er der til de fleste kapitler øvelsesvejledninger, som kan downloades fra iBogen. Nogle øvelser er korte og kan anvendes som fællesforsøg, andre er længere og egner sig bedst til journal- eller rapportforsøg. Nogle øvelser er så omfattende, at de kan anvendes i forbindelse med større opgaver, for eksempel SRP på stx, SOP på htx eller SSO på hf. Interaktive opgaver, facitlister og øvelsesvejledninger kan tilgås uden, at man har købt adgang til iBogen.

Forlagets beskrivelse af Lægemiddelkemi

Lægemiddelkemi giver en grundlæggende introduktion til det kemiske område af medicinalindustrien. Udgivelsen indeholder en lang række opgaver og vejledninger til eksperimentelle øvelser, der knytter sig til lægemiddelkemi.

Lægemiddelkemi er først og fremmest beregnet på undervisningen i stx, htx og hf i fagene biologi, bioteknologi og kemi, men vil også kunne bruges i andre sammenhænge. Der forudsættes kun kendskab til elementær almen og organisk kemi, så bogen kan for eksempel bruges allerede i slutningen af kemi C. Den vil være velegnet til tværfaglige forløb, eksempelvis i biologi-kemi-studieretningen.

Udgivelsen er opdelt i otte kapitler:
Lægemidler før og nuLægemiddeltyperLægemidlers skæbne i organismenPsykofarmakaAllergi og antihistaminerBedøvelsesmidler (anæstetika)Smerter og smertemedicinVitaminer og mineralerKapitlerne er opdelt i afsnit, som hver omhandler et emne og har tilhørende opgaver. Hvert kapitel afsluttes med afsnittet Overblik, som indeholder en oversigt over Begreber, man skal kunne forklare og Ting, du skal kunne, når man er færdig med kapitlet. Desuden er der i iBogen også interaktive opgaver, der knytter sig til kapitlet, og facitliste til kapitlets opgaver. Endelig er der til de fleste kapitler øvelsesvejledninger, som kan downloades fra iBogen. Nogle øvelser er korte og kan anvendes som fællesforsøg, andre er længere og egner sig bedst til journal- eller rapportforsøg. Nogle øvelser er så omfattende, at de kan anvendes i forbindelse med større opgaver, for eksempel SRP på stx, SOP på htx eller SSO på hf. Interaktive opgaver, facitlister og øvelsesvejledninger kan tilgås uden, at man har købt adgang til iBogen.

Brugerbedømmelser af LægemiddelkemiGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.