Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Leg din hund lydig - Pernille Westh - E-bog

Bag om Leg din hund lydig

I en hverdag, hvor børnene ofte kommer hjem til hunden før forældrene kommer fra arbejde er det vigtigt, at børnene kan præge hunden og være den, der bestemmer. Det er derfor vigtigt, at også børnene lærer at opdrage hunden. Denne bog lærer børn at lære hunde en masse sjove tricks og nyttige lege som f.eks. ´spille død´, ´give me five´, ´rulle rundt´, ´finde godbidden´ samt de helt nødvendige, grundlæggende lydighedsøvelser som ´sit´, ´dæk´, ´stå´ og ´kom´. Desuden er der her gode råd om, hvordan man generelt omgås hunde, hvordan man møder fremmede hunde, hvordan man giver sin hund fred og ro og meget andet. Pernille Westh er wildlife-fotograf og har arbejdet med dyr, bl.a. som dyretræner for film og tv. Hun har også været dyreekspert på TV2 og TV3 og opdrættet border collies samt trænet hyrdehunde. Hun har skrevet flere artikler og bøger om dyr og holder foredrag om emnet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778423900
  • Udgivet:
  • 16. Februar 2016
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Leg din hund lydig

I en hverdag, hvor børnene ofte kommer hjem til hunden før forældrene kommer fra arbejde er det vigtigt, at børnene kan præge hunden og være den, der bestemmer. Det er derfor vigtigt, at også børnene lærer at opdrage hunden.

Denne bog lærer børn at lære hunde en masse sjove tricks og nyttige lege som f.eks. ´spille død´, ´give me five´, ´rulle rundt´, ´finde godbidden´ samt de helt nødvendige, grundlæggende lydighedsøvelser som ´sit´, ´dæk´, ´stå´ og ´kom´.

Desuden er der her gode råd om, hvordan man generelt omgås hunde, hvordan man møder fremmede hunde, hvordan man giver sin hund fred og ro og meget andet.

Pernille Westh er wildlife-fotograf og har arbejdet med dyr, bl.a. som dyretræner for film og tv. Hun har også været dyreekspert på TV2 og TV3 og opdrættet border collies samt trænet hyrdehunde. Hun har skrevet flere artikler og bøger om dyr og holder foredrag om emnet.

Brugerbedømmelser af Leg din hund lydigFind lignende bøger
Bogen Leg din hund lydig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.