Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Madgrundbogen - Annelise Terndrup Pedersen - Bog

Bag om Madgrundbogen

Om madlavning, dens metoder, ingredienser og industrifremstillet mad Madgrundbogen giver en enestående indsigt i, hvordan vores mad er et resultat af de ingredienser og metoder, der anvendes ved fremstillingen. Bogens mange opskrifter, køkkenbordseksperimenter og varedeklarationer kobler teorien med praksis. Madgrundbogen skaber en hidtil uset struktur over de grundmetoder og de fysisk-kemiske processer, der er grundlaget for alle opskrifter. Mestrer man den viden, kan man løsrive sig fra opskrifterne og få et grundlag for at vurdere industrifremstillet mad. Tværgående emner som konserveringsmetoder, tilsætningsstoffer, kemisk forurening, sundhed og miljøforhold skaber en gennemført systematik i bogen. Madgrundbogen kræver ingen særlige forudsætninger og er oplagt som inspirationskilde og opslagsværk til alle, der vil forstå mere om den mad, vi dagligt spiser. Bogen kan med fordel benyttes i undervisningen af lærere og studerende inden for fødevareområdet på fx erhvervsskoler, erhvervsakademier og professionshøjskoler samt lærere i grundskolen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788750059936
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 670
  • Udgivet:
  • 1. juli 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 202x276x56 mm.
  • Vægt:
  • 1912 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Madgrundbogen

Om madlavning, dens metoder, ingredienser og industrifremstillet mad
Madgrundbogen giver en enestående indsigt i, hvordan vores mad er et resultat af de ingredienser og metoder, der anvendes ved fremstillingen. Bogens mange opskrifter, køkkenbordseksperimenter og varedeklarationer kobler teorien med praksis.
Madgrundbogen skaber en hidtil uset struktur over de grundmetoder og de fysisk-kemiske processer, der er grundlaget for alle opskrifter. Mestrer man den viden, kan man løsrive sig fra opskrifterne og få et grundlag for at vurdere industrifremstillet mad. Tværgående emner som konserveringsmetoder, tilsætningsstoffer, kemisk forurening, sundhed og miljøforhold skaber en gennemført systematik i bogen.
Madgrundbogen kræver ingen særlige forudsætninger og er oplagt som inspirationskilde og opslagsværk til alle, der vil forstå mere om den mad, vi dagligt spiser. Bogen kan med fordel benyttes i undervisningen af lærere og studerende inden for fødevareområdet på fx erhvervsskoler, erhvervsakademier og professionshøjskoler samt lærere i grundskolen.

Brugerbedømmelser af Madgrundbogen

  • Rikke J. 23. juli 2021

    Flot og velskrevet bog. Det tætteste man kommer på et leksikon om mad og fødevarer.

  • Katharina S. 22. januar 2021

    Det er det bedste opslagsværk - man kan finde alt om forskellige madlavningsmetoder og alt andet der er godt at vide når man laver mad. Bogen er smart delt ind i fødevaregrupper, så man kan nemt finde det man skal bruge.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.