Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Med kroppen som anker - Diane Holberg - E-bog

- Lær at samarbejde med din krop og tale dens sprog

Bag om Med kroppen som anker

Hvor er min krop henne lige nu? Et simpelt spørgsmål med en dybtgående virkning. Et spørgsmål du vil kunne svare på, når du gennem bogen har lært at aflæse og samarbejde med din krop. Lært at tale dens sprog. Som læser opfordres du til at læne dig tillidsfuldt ind i din krop og slippe behovet for at analysere og forstå. Integreret Kropsterapi er en meget konkret og dybt intuitiv behandlingsform på samme tid. Den anskuer dine udfordringer og din smerte, fysisk som psykisk, ud fra både krop, sind og sjæl. Alt sammen med kroppen som anker, så du med den ikke bliver for flyvsk, ej heller for intellektuel og analyserende i tilgangen til din smerte. Bogen giver et kort indblik i Dianes personlige historie og hele baggrunden for tilblivelsen af denne behandlingsform og metoden du lærer i denne bog. Bogen er fuld af konkrete øvelser, som levendegøres med eksempler både fra hendes klienter og Dianes eget liv. Gennem konkrete, kropslige øvelser, lærer du trin for trin, at tale kroppens sprog. Så du med udgangspunkt i din krop, kan du få bevidstgjort dens budskaber som lige nu er flettet ind i fysiske sansninger og reaktioner.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743037439
  • Udgivet:
  • 14. Juni 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Med kroppen som anker

Hvor er min krop henne lige nu? Et simpelt spørgsmål med en dybtgående virkning. Et spørgsmål du vil kunne svare på, når du gennem bogen har lært at aflæse og samarbejde med din krop. Lært at tale dens sprog.

Som læser opfordres du til at læne dig tillidsfuldt ind i din krop og slippe behovet for at analysere og forstå. Integreret Kropsterapi er en meget konkret og dybt intuitiv behandlingsform på samme tid. Den anskuer dine udfordringer og din smerte, fysisk som psykisk, ud fra både krop, sind og sjæl. Alt sammen med kroppen som anker, så du med den ikke bliver for flyvsk, ej heller for intellektuel og analyserende i tilgangen til din smerte.

Bogen giver et kort indblik i Dianes personlige historie og hele baggrunden for tilblivelsen af denne behandlingsform og metoden du lærer i denne bog.

Bogen er fuld af konkrete øvelser, som levendegøres med eksempler både fra hendes klienter og Dianes eget liv.

Gennem konkrete, kropslige øvelser, lærer du trin for trin, at tale kroppens sprog. Så du med udgangspunkt i din krop, kan du få bevidstgjort dens budskaber som lige nu er flettet ind i fysiske sansninger og reaktioner.

Brugerbedømmelser af Med kroppen som ankerFind lignende bøger
Bogen Med kroppen som anker findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.