Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nyrup - Niels Lunde - E-bog

Bag om Nyrup

Han var Danmarks statsminister i otte år, men hvem er personen bag politikeren? Det svarer journalisterne Niels Lunde og Henrik Qvortrup på i deres bog om Poul Nyrup Rasmussen fra 1997. "Nyrup" er historien om Poul Nyrup Rasmussen og Svend Aukens nære venskab og politiske parløb i 1970’erne. Om den forbitrede magtkamp i Socialdemokratiets ledelse. Om formandsopgøret, hvor Nyrup knuste Aukens livsdrøm og tog magten. Om karrieren, der kostede to ægteskaber. Om det romantiske, men dybt hemmelige forhold mellem Nyrup og Lone Dybkjær, der startede helt tilbage i 1987. Om livet bag de tykke mure i Statsministeriet og intrigerne blandt Nyrups topembedsmænd. Niels Lunde (f. 1962) er en dansk journalist, erhvervskommentator og tidligere chefredaktør for Berlingske Tidende og Dagbladet Børsen. Han er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har udgivet en lang række både skønlitterære og faglitterære bøger. Henrik Qvortrup (f. 1963) er en dansk journalist og politisk kommentator. Han har tidligere været chefredaktør på både Ekstra Bladet og Se og Hør samt politisk redaktør på TV2. Henrik Qvortrup var i en årrække spindoktor for Venstres Anders Fogh Rasmussen, inden han helt og holdent helligede sig journalistikken fra år 2000 og frem.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728309025
  • Udgivet:
  • 6. Oktober 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Nyrup

Han var Danmarks statsminister i otte år, men hvem er personen bag politikeren?
Det svarer journalisterne Niels Lunde og Henrik Qvortrup på i deres bog om Poul Nyrup Rasmussen fra 1997.

"Nyrup" er historien om Poul Nyrup Rasmussen og Svend Aukens nære venskab og politiske parløb i 1970’erne. Om den forbitrede magtkamp i Socialdemokratiets ledelse. Om formandsopgøret, hvor Nyrup knuste Aukens livsdrøm og tog magten. Om karrieren, der kostede to ægteskaber. Om det romantiske, men dybt hemmelige forhold mellem Nyrup og Lone Dybkjær, der startede helt tilbage i 1987. Om livet bag de tykke mure i Statsministeriet og intrigerne blandt Nyrups topembedsmænd.

Niels Lunde (f. 1962) er en dansk journalist, erhvervskommentator og tidligere chefredaktør for Berlingske Tidende og Dagbladet Børsen. Han er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har udgivet en lang række både skønlitterære og faglitterære bøger.

Henrik Qvortrup (f. 1963) er en dansk journalist og politisk kommentator. Han har tidligere været chefredaktør på både Ekstra Bladet og Se og Hør samt politisk redaktør på TV2. Henrik Qvortrup var i en årrække spindoktor for Venstres Anders Fogh Rasmussen, inden han helt og holdent helligede sig journalistikken fra år 2000 og frem.

Brugerbedømmelser af NyrupFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.