Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Øer - Rakel Haslund-Gjerrild - E-bog

Bag om Øer

Øer består af fortællinger om fiskere, præster og eneboere - for nogen er tilværelsen i opløsning, andre har valgt livet på grænsen mellem land og hav. Historierne udspringer af livet på Bornholm og Grønland og tegner et portræt af et Danmark, der sjældent kommer til orde i litteraturen. I åbningsnovellen danner lokalfiskeriets nedtur ramme om en mordscene. En anden novelle udspringer af historien om crooneren Bing Crosbys kamp i 70’erne for at det danske laksefiskeri på Grønland skulle stoppes. Mod sin vilje bliver en fiskers overlevelse til en religiøs begivenhed. Og en serie om Benjamin danner rammen for et mildt konfrontatorisk, men også omsorgsfuldt indblik i et dansk frikirkemiljø. Rakel Haslund-Gjerrild (f. 1988) er opvokset i Nexø, Bornholm. Øer er hendes debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793206366
  • Udgivet:
  • 26. Marts 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Øer

Øer består af fortællinger om fiskere, præster og eneboere - for nogen er tilværelsen i opløsning, andre har valgt livet på grænsen mellem land og hav.

Historierne udspringer af livet på Bornholm og Grønland og tegner et portræt af et Danmark, der sjældent kommer til orde i litteraturen. I åbningsnovellen danner lokalfiskeriets nedtur ramme om en mordscene. En anden novelle udspringer af historien om crooneren Bing Crosbys kamp i 70’erne for at det danske laksefiskeri på Grønland skulle stoppes. Mod sin vilje bliver en fiskers overlevelse til en religiøs begivenhed. Og en serie om Benjamin danner rammen for et mildt konfrontatorisk, men også omsorgsfuldt indblik i et dansk frikirkemiljø.

Rakel Haslund-Gjerrild (f. 1988) er opvokset i Nexø, Bornholm. Øer er hendes debut.

Brugerbedømmelser af ØerFind lignende bøger
Bogen Øer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.