Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Pigen i labyrinten af Guillaume Musso

Pigen i labyrinten - E-bog

Bag om Pigen i labyrinten

Ny roman af Guillaume Musso, der for 10. år i træk er Frankrigs bedst sælgende forfatter. Her leger han med grænserne mellem virkelighed og fiktion, forfatterens magt og litteraturens betydning. En dag i april forsvandt min treårige datter, Carrie, mens vi legede skjul i min lejlighed i Brooklyn. Sådan begynder historien om Flora Conway, en meget berømt forfatter. Der er ingen forklaring på Carries forsvinden. Hverken døre eller vinduer i lejligheden har været åbne, kameraerne i den gamle newyorkerbygning viser ingen tegn på indbrud eller nogen form for forbrydelse. Og politiets efterforskning giver heller ingen klare svar. Samtidig, på den anden side af Atlanterhavet, søger en sønderknust forfatter tilflugt i et forfaldent hus. Han alene har nøglen til mysteriet om Carrie. Og ham må Flora finde. "Pigen i labyrinten er svimlende og fascinerende læsning." - RTL "Et illusionsnummer om interaktionen mellem forfatter og forfatterens karakterer." - L'Express "Man bliver som læser ikke skuffet. Godt plot, højt tempo. Fængslende." - Version Femina "Guillaume Musso har her skrevet en af sine mest personlige romaner. Og det er også en af hans bedste." - Le Parisien "Så spændende. Glæd jer!" - France Bleu

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727002262
  • Udgivet:
  • 5. Oktober 2021

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
  • 139,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Beskrivelse af Pigen i labyrinten
Ny roman af Guillaume Musso, der for 10. år i træk er Frankrigs bedst sælgende forfatter. Her leger han med grænserne mellem virkelighed og fiktion, forfatterens magt og litteraturens betydning.

En dag i april forsvandt min treårige datter, Carrie, mens vi legede skjul i min lejlighed i Brooklyn.

Sådan begynder historien om Flora Conway, en meget berømt forfatter. Der er ingen forklaring på Carries forsvinden. Hverken døre eller vinduer i lejligheden har været åbne, kameraerne i den gamle newyorkerbygning viser ingen tegn på indbrud eller nogen form for forbrydelse. Og politiets efterforskning giver heller ingen klare svar.

Samtidig, på den anden side af Atlanterhavet, søger en sønderknust forfatter tilflugt i et forfaldent hus. Han alene har nøglen til mysteriet om Carrie. Og ham må Flora finde.

"Pigen i labyrinten er svimlende og fascinerende læsning." - RTL

"Et illusionsnummer om interaktionen mellem forfatter og forfatterens karakterer." - L'Express

"Man bliver som læser ikke skuffet. Godt plot, højt tempo. Fængslende." - Version Femina

"Guillaume Musso har her skrevet en af sine mest personlige romaner. Og det er også en af hans bedste." - Le Parisien

"Så spændende. Glæd jer!" - France Bleu
Brugerbedømmelser af Pigen i labyrinten


Find lignende bøger
Bogen Pigen i labyrinten findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.