Bag om RØRT
Det suverænt mest spiste måltid i Danmark er rugbrødsmadden – den ryger på bordet i mange danske hjem til frokost såvel som til aften. Rugbrødsmadden er ikke kun den sikre vinder, når det skal gå hurtigt i en travl hverdag, den er også en klassiker, når vi går til bords med vores nærmeste og fejrer højtiderne.
RØRT – hjemmelavede pålægssalater tager læserne med ind i et bugnende univers af hjemmerørte pålægssalater, som du aldrig har smagt dem før. Med bogens opskrifter ved hånden kan du pifte dine rugbrødsmadder gevaldigt op og henrykke gæsterne ved højtidsbordet. Grøntsagerne spiller en gennemgående hovedrolle, og bogen indeholder tips til at skrue ned for mayonnaisen, men stadigvæk opnå en dejlig, rig smag. Bogens opskrifter er mangfoldige og sikrer noget for en hver smag, hvad enten man er til fisk, skaldyr eller kød. Og så er der selvfølgelig også opskrifter til såvel vegetarer som veganere.
Vis mere