Bag om Sæson
I denne smukke kogebog serverer kok og foodstylist Clara Gillow Harborg unikke opskrifter og stylingtips til årstidens måltider.
Bogen er en hyldest til madlavning. Til gode råvarer og til det fælles måltid.
Den er en hyldest til måltidets særlige evne til at bringe folk sammen, åbne for samtaler og skabe dybe, blivende oplevelser mennesker imellem.
Som kok og foodstylist arbejder bogens forfatter Clara hver dag med formidling af mad gennem billeder og film, kort og godt med alle madens sanseindtryk som virkemidler. Det er en grundpræmis i Claras arbejde – og i bogen – at mad opleves som et samlet hele, som en sansebombe, hvor madens smag, lyd, duft, tekstur og udseende alle spiller væsentlige roller for oplevelsen.
I bogen præsenterer Clara opskrifter, der kæler for hele vores sanseapparat. Veltilberedte og æstetiske anretninger til alle fire årstider. Med rene, gode råvarer som det naturlige udgangspunkt for oplevelsen.
Vis mere