Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Smertefri fødsel af Anja Bay

Smertefri fødsel - E-bog

- Anja Bay metoden

Bag om Smertefri fødsel

Smertefri fødsel af Anja Bay giver dig konkrete fødeteknikker til en aktiv fødsel uden angst og med meget mindre smerte – hvis nogen overhovedet. Uanset om du skal være mor for første gang, eller du har prøvet det før, vil disse fødeteknikker hjælpe dig til at komme styrket og bevidst igennem fødslen. Metoden er udviklet med skarpt fokus, på hvordan du kontrollerer smerten eller endda helt fjerner den, og den kan læres af alle. Bogen guider dig igennem et femtrins-hjemmekursus, der består af kombinationsafspændinger, laborovejrtrækning, fokusvisualisering, presseteknik og sidst men ikke mindst, kroppens eget apotek, der lærer dig om kroppens hormoner, og hvordan du påvirker dem.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771374018
 • Udgivet:
 • 17. Januar 2014
 • 138,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 120,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Smertefri fødsel
Smertefri fødsel af Anja Bay giver dig konkrete fødeteknikker til en aktiv fødsel uden angst og med meget mindre smerte – hvis nogen overhovedet. Uanset om du skal være mor for første gang, eller du har prøvet det før, vil disse fødeteknikker hjælpe dig til at komme styrket og bevidst igennem fødslen. Metoden er udviklet med skarpt fokus, på hvordan du kontrollerer smerten eller endda helt fjerner den, og den kan læres af alle.

Bogen guider dig igennem et femtrins-hjemmekursus, der består af kombinationsafspændinger, laborovejrtrækning, fokusvisualisering, presseteknik og sidst men ikke mindst, kroppens eget apotek, der lærer dig om kroppens hormoner, og hvordan du påvirker dem.
Brugerbedømmelser af Smertefri fødsel
 • Anne V. 1. Juni 2020

  En fin bog med god teknikker til fødslen. Man mangler dog lidt at kunne tilgå fx nogle lydfiler også og så kunne det være dejligt hvis der i beskrivelse står at man helst skal starte på den fra uge 28 i graviditeten.

 • leyla p. 3. Maj 2020

  Jeg har altid været bange for at føde. Alligevel var det største ønske at få en baby i denne verden. Denne bog fik mig til at se positivt til fødslen alle faser. Jeg har glædet mig til min store dag, som altid havde været et mareridt i mine tanker.

 • Louise L. 27. April 2020

  Super godt teoretisk beskrevet, nemt at overføre til praksis. Jeg havde ikke lavet de beskrevede øvelser i det omfang, som bliver anbefalet, og havde alligevel en god og smertefri fødsel - uden behov for smertestillende. Jeg havde en del af teorien i baghovedet, hvilket jeg føler, hjalp mig i de forskellige stadier under fødslen.


Find lignende bøger
Bogen Smertefri fødsel findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.