Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Spørgsmål til en mønsterbryder - Thomas 'Guffi' Vestergaard - Bog

Bag om Spørgsmål til en mønsterbryder

I denne bog har jeg samlet de fleste af de spørgsmål, jeg har fået efter udgivelsen af min første bog: Mit liv til skræk og advarsel. Spørgsmål fra over 300 foredrag, jeg har holdt de sidste 5 år. Med en fortid som tidligere bandemedlem, misbruger og nazist har jeg en spændende historie at fortælle. 10 års erfaring med selvudvikling har også givet en personlig viden om, hvordan man kommer videre i livet, trods både psykiske traumer og fysiske skavanker. Bogen er delt op i 5 kategorier: 1. Spørgsmål om Thomas’ liv 2. Spørgsmål om Thomas’ liv som nazist 3. Spørgsmål om Thomas’ MC-klub (Europas største clean & sober-motorcykelklub) 4. Spørgsmål om sygdom og behandlingsmetoder 5. Egenomsorg og egenbehandling omkring stress og/eller PTSD (i samarbejde med Maiyanne Magdalena Petersen, ernæringsterapeut). Min historie har hjulpet mange mennesker. Hvis ikke til at blive klogere på deres eget liv, så på nære bekendtskaber, som stadig lider. Uddrag af bogen En af mine venner sagde til mig: ”Du kan lide at hade dig selv.” Det gjorde ondt, for jeg kunne mærke, at der var noget om det. Er jeg stadig dus med mine dæmoner? Har jeg været i det mørke så længe, at jeg stadig straffer mig selv?Jeg trives stadig med smerte, for det er jeg vant til. Det betyder desværre også, at det gør mig utryg, hvis jeg har det for godt for længe. Mine dæmoner gemmer sig stadig i min skygge, så de kan gribe mig, når jeg falder, så for mig gælder det om at rejse mig hurtigt, så dæmonerne ikke holder mig fast og på den måde bliver skyld i, at jeg vælger at blive der, fordi det er det, jeg kender. På en eller anden syg måde gør det mig også tryg, selv om det fortærer min sjæl op indefra. Om forfatteren Thomas ’Guffi’ Vestergaard. Tidligere bandemedlem, misbruger og nazist. Han har over 10 års erfaring med selvudvikling, og den viden bruger han nu til at hjælpe andre. Forfatter, foredragsholder og mentor. Han har holdt over 300 foredrag de sidste 5 år. International præsident for Europas største clean & sober-fællesskab, motorcykelklubben KOSA NATION MF.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776080358
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 194
 • Udgivet:
 • 15. Marts 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 151x220x16 mm.
 • Vægt:
 • 311 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 2. Marts 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Spørgsmål til en mønsterbryder

I denne bog har jeg samlet de fleste af de spørgsmål, jeg har fået efter udgivelsen af min første bog: Mit liv til skræk og advarsel. Spørgsmål fra over 300 foredrag, jeg har holdt de sidste 5 år.
Med en fortid som tidligere bandemedlem, misbruger og nazist har jeg en spændende historie at fortælle.
10 års erfaring med selvudvikling har også givet en personlig viden om, hvordan man kommer videre i livet, trods både psykiske traumer og fysiske skavanker.
Bogen er delt op i 5 kategorier:
1. Spørgsmål om Thomas’ liv
2. Spørgsmål om Thomas’ liv som nazist
3. Spørgsmål om Thomas’ MC-klub (Europas største clean & sober-motorcykelklub)
4. Spørgsmål om sygdom og behandlingsmetoder
5. Egenomsorg og egenbehandling omkring stress og/eller PTSD (i samarbejde med Maiyanne Magdalena Petersen, ernæringsterapeut).
Min historie har hjulpet mange mennesker. Hvis ikke til at blive klogere på deres eget liv, så på nære bekendtskaber, som stadig lider.

Uddrag af bogen
En af mine venner sagde til mig: ”Du kan lide at hade dig selv.” Det gjorde ondt, for jeg kunne mærke, at der var noget om det. Er jeg stadig dus med mine dæmoner? Har jeg været i det mørke så længe, at jeg stadig straffer mig selv?Jeg trives stadig med smerte, for det er jeg vant til. Det betyder desværre også, at det gør mig utryg, hvis jeg har det for godt for længe. Mine dæmoner gemmer sig stadig i min skygge, så de kan gribe mig, når jeg falder, så for mig gælder det om at rejse mig hurtigt, så dæmonerne ikke holder mig fast og på den måde bliver skyld i, at jeg vælger at blive der, fordi det er det, jeg kender. På en eller anden syg måde gør det mig også tryg, selv om det fortærer min sjæl op indefra.

Om forfatteren
Thomas ’Guffi’ Vestergaard. Tidligere bandemedlem, misbruger og nazist. Han har over 10 års erfaring med selvudvikling, og den viden bruger han nu til at hjælpe andre. Forfatter, foredragsholder og mentor. Han har holdt over 300 foredrag de sidste 5 år. International præsident for Europas største clean & sober-fællesskab, motorcykelklubben KOSA NATION MF.

Brugerbedømmelser af Spørgsmål til en mønsterbryderGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.