Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sundt & sprødt med airfryer - Michelle Kristensen - Bog

- Spar tid og kalorier

Bag om Sundt & sprødt med airfryer

Den første airfryeropskriftsbog, der for alvor sætter fokus på airfryerens sundhedspotentiale og de oplagte muligheder for ligefrem at tabe sig med typer af mad, som man ellers skulle forsage. ”Airfryeren er genial, hvis man vil spise sundt og måske tabe sig – og elsker knasende, sprøde måltider,” siger sundhedsekspert Michelle Kristensen, der står bag bogen med 60 skønne opskrifter. Michelle Kristensen er vild med køkkenmaskiner. Hun købte sin første airfryer for otte år siden og opdagede hurtigt, at den kan noget, som ellers er svært at opnå, når man vil spise sundt og eventuelt tabe sig: Den kan give maden den skønneste, sprødeste skorpe, samtidig med at den er saftig indeni. Helt uden frituregrydens usunde olier og svimlende kalorietal. Michelle Kristensen har hjulpet over 10.000 danskere med at tabe sig og blive sundere, og hun ved, at det ikke altid er savnet af smagen af usund mad, der frister folk til at fravige den sunde levevis. Nogle gange er det følelsen af noget sprødt i munden. "Den trang kan man nu få tilfredsstillet på en sund måde, for i airfryeren kan grøntsager blive sprødere og mere lækre end i ovnen – ofte på den halve tid. Airfryeren åbner en helt ny verden for, hvordan man kan spise flere grøntsager på en let og lækker måde," fortæller hun.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740089202
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 200
  • Udgivet:
  • 6. December 2023
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 183x249x23 mm.
  • Vægt:
  • 749 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 5. Marts 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sundt & sprødt med airfryer

Den første airfryeropskriftsbog, der for alvor sætter fokus på airfryerens sundhedspotentiale og de oplagte muligheder for ligefrem at tabe sig med typer af mad, som man ellers skulle forsage.

”Airfryeren er genial, hvis man vil spise sundt og måske tabe sig – og elsker knasende, sprøde måltider,” siger sundhedsekspert Michelle Kristensen, der står bag bogen med 60 skønne opskrifter.

Michelle Kristensen er vild med køkkenmaskiner. Hun købte sin første airfryer for otte år siden og opdagede hurtigt, at den kan noget, som ellers er svært at opnå, når man vil spise sundt og eventuelt tabe sig: Den kan give maden den skønneste, sprødeste skorpe, samtidig med at den er saftig indeni. Helt uden frituregrydens usunde olier og svimlende kalorietal.

Michelle Kristensen har hjulpet over 10.000 danskere med at tabe sig og blive sundere, og hun ved, at det ikke altid er savnet af smagen af usund mad, der frister folk til at fravige den sunde levevis. Nogle gange er det følelsen af noget sprødt i munden.

"Den trang kan man nu få tilfredsstillet på en sund måde, for i airfryeren kan grøntsager blive sprødere og mere lækre end i ovnen – ofte på den halve tid. Airfryeren åbner en helt ny verden for, hvordan man kan spise flere grøntsager på en let og lækker måde," fortæller hun.

Brugerbedømmelser af Sundt & sprødt med airfryer



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.