Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Forrign Modes - James Robinson - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781015451254
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 166
  • Udgivet:
  • 26. oktober 2022
  • Størrelse:
  • 156x11x234 mm.
  • Vægt:
  • 413 g.
  • 2-3 uger.
  • 28. januar 2025
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Forrign Modes



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.