Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Tomat, tomat - Julia Tuvesson - Bog

Bag om Tomat, tomat

Tomat, tomat er en stilfuldt udført kogebog med over 70 vegetariske opskrifter på aftensmad, supper, salater, madder, sovse og dips, der alle har tomaten som hovedperson. Bogen er opdelt i en sommerdel, med fokus på friske tomater, og en vinterdel, hvor det handler om de konserverede tomater. Julia Tuvesson giver også, foruden de mange opskrifter, historien om tomaten, fra den spanske tomatkrig til den amerikanske mafia og Andy Warhols popkunst. Lær f.eks. at lave en vidunderlig svamperagout med efterårets fangst fra skoven, en koldrørt tomatsauce eller en ratatouillelasagne med pisket citronricotta. Eller hvad med verdens bedste tomatsuppe med burrata, oliven og basilikum eller Melanzane alla Parmigiana? Tomat, tomat er fuld af vidunderlige retter til sæsonen, og det er bare med at gå i gang fra en ende af. Julia Tuvesson er en af Sveriges største profiler inden for det grønne køkken. Tomat, tomat er hendes fjerde kogebog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743604044
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 192
  • Udgivet:
  • 8. august 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 198x233x22 mm.
  • Vægt:
  • 768 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Tomat, tomat

Tomat, tomat er en stilfuldt udført kogebog med over 70 vegetariske opskrifter på aftensmad, supper, salater, madder, sovse og dips, der alle har tomaten som hovedperson.
Bogen er opdelt i en sommerdel, med fokus på friske tomater, og en vinterdel, hvor det handler om de konserverede tomater. Julia Tuvesson giver også, foruden de mange opskrifter, historien om tomaten, fra den spanske tomatkrig til den amerikanske mafia og Andy Warhols popkunst.
Lær f.eks. at lave en vidunderlig svamperagout med efterårets fangst fra skoven, en koldrørt tomatsauce eller en ratatouillelasagne med pisket citronricotta. Eller hvad med verdens bedste tomatsuppe med burrata, oliven og basilikum eller Melanzane alla Parmigiana? Tomat, tomat er fuld af vidunderlige retter til sæsonen, og det er bare med at gå i gang fra en ende af.
Julia Tuvesson er en af Sveriges største profiler inden for det grønne køkken. Tomat, tomat er hendes fjerde kogebog.

Brugerbedømmelser af Tomat, tomat



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.