dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Vejen til landet som ikke er - Tove Pilgaard - E-bog

Bag om Vejen til landet som ikke er

Den finsk-svenske digter Edith Södergran (1892-1923) blev bare 31 år. Alligevel nåede hun at sætte sig så markante digteriske spor, at hun i dag regnes blandt verdenslitteraturens helt store lyrikere. Tove Pilgaard skrev i sin tid speciale om Edith Södergrans digtning. Hendes store viden om og interesse for Södergrans lyrik er i "Vejen til landet som ikke er" gjort mere alment tilgængelig. Pilgaard giver en introduktion til Södergrans digtning og supplerer med en række af hendes digte – både i deres oprindelige svenske form og i danske gendigtninger. Tove Pilgaard er født i 1930. Hun tog realeksamen i 1946 og arbejdede derefter som tjenestepige, som kontorhjælp, som landhusmor og som kantinebestyrer. I 1972 begyndte hun at læse HF og tog derefter en universitetsuddannelse. Herefter fik hun ansættelse som adjunkt på Vesteregnscentret i Tønder, hvor hun har undervist i dansk. Hun debuterede som forfatter med romanen "Brudstykker af et pigeliv" i 1982.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711728123
  • Udgivet:
  • 13. December 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Vejen til landet som ikke er

Den finsk-svenske digter Edith Södergran (1892-1923) blev bare 31 år. Alligevel nåede hun at sætte sig så markante digteriske spor, at hun i dag regnes blandt verdenslitteraturens helt store lyrikere.

Tove Pilgaard skrev i sin tid speciale om Edith Södergrans digtning. Hendes store viden om og interesse for Södergrans lyrik er i "Vejen til landet som ikke er" gjort mere alment tilgængelig. Pilgaard giver en introduktion til Södergrans digtning og supplerer med en række af hendes digte – både i deres oprindelige svenske form og i danske gendigtninger.

Tove Pilgaard er født i 1930. Hun tog realeksamen i 1946 og arbejdede derefter som tjenestepige, som kontorhjælp, som landhusmor og som kantinebestyrer. I 1972 begyndte hun at læse HF og tog derefter en universitetsuddannelse. Herefter fik hun ansættelse som adjunkt på Vesteregnscentret i Tønder, hvor hun har undervist i dansk. Hun debuterede som forfatter med romanen "Brudstykker af et pigeliv" i 1982.

Brugerbedømmelser af Vejen til landet som ikke erFind lignende bøger
Bogen Vejen til landet som ikke er findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.