Bag om Vild med æbler
I Vild med æbler opfordrer Marie Melchior dig til at bruge æbler som en fast ingrediens i dit køkken.
Æbler er sunde og fyldt med vitaminer. Da der er masser af æbler i Danmark, er der ikke langt fra træ til tallerken, så det er en meget klimavenlig spise. Og så er den ovenikøbet billig.
Æbler kan spises rå, stegte, dampede, moste, revne, bagte, syltede og i supper. Mulighederne er mange. I Vild med æbler finder du masser af inspiration til at bruge æbler morgen, middag og aften.
Kogebogen indeholder 40 opskrifter, hvor æbler har hovedrollen: i morgenmad, supper, salater, fiske- og kødretter, desserter, kager, marmelade, chutney m.m.
Opskrifterne er nemme og enkle, og du får masser af æbletips om alt fra opbevaring og ernæring til anvendelse – og lidt om æblets historie.
Med Marie Melchiors mange fristende opskrifter bliver du helt sikkert VILD MED ÆBLER
Om forfatterne
Bogen er blevet til i samarbejde mellem Marie Melchior og Betina Hastoft. Marie er madskribent og -stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes madkarriere startede som kogekone i 2004 med Maries Køkken.
Betina er en af Danmarks dygtigste madfotografer og specialist i at få mad til at se uimodståelig ud på billeder.
Sammen har de udgivet Mad med kærlighed, Når livet er en fest, Morgenmad, Vild med bønner og Vild med rødder. De har leveret billeder og opskrifter til en lang række magasiner og ugeblade i Danmark og i udlandet.
Vis mere