Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vild med rødder - Marie Melchior - E-bog

Bag om Vild med rødder

Rodfrugter er den mest jordnære råvare i vores muld. Kartofler, gulerødder, jordskokker, per­ sillerod, pastinak, knoldselleri og rødbeder er klar til at blive høstet, når det er efterår. Rødderne har suget til sig af vitaminer hele sommeren og forvandlet sig til efterårets og vinterens guld og lys i køkkenet. De er smukke, farverige og smagfulde vitaminbomber. De har lang holdbarhed og er bæredygtige, da de kommer fra den danske muld, og så mætter de godt. Vild med rødder er en kogebog, der vil inspirere dig til mange forskellige retter med rodfrugter. Spis dem stegte, dampede, moste, revne, bagte, i supper, syltede eller rå. Mulighederne er mange. Bogen er inddelt med et kapitel for hver rod, et kapitel med blandede rødder, og et kapitel, hvor rødderne bruges i søde opskrifter. Om forfatter Marie Melchior Madskribent og -stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes store kærlighed til mad blev til hendes arbejde, da hun startede Marie’s Køkken og arbejdede som kogekone. I de seneste 10 år har hun som madskribent publiceret inspirerende hverdags- og festmad til danske og udenlandske magasiner. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793951907
  • Udgivet:
  • 7. september 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Vild med rødder

Rodfrugter er den mest jordnære råvare i vores muld. Kartofler, gulerødder, jordskokker, per­ sillerod, pastinak, knoldselleri og rødbeder er klar til at blive høstet, når det er efterår. Rødderne har suget til sig af vitaminer hele sommeren og forvandlet sig til efterårets og vinterens guld og lys i køkkenet.
De er smukke, farverige og smagfulde vitaminbomber. De har lang holdbarhed og er bæredygtige, da de kommer fra den danske muld, og så mætter de godt.
Vild med rødder er en kogebog, der vil inspirere dig til mange forskellige retter med rodfrugter. Spis dem stegte, dampede, moste, revne, bagte, i supper, syltede eller rå. Mulighederne er mange.
Bogen er inddelt med et kapitel for hver rod, et kapitel med blandede rødder, og et kapitel, hvor rødderne bruges i søde opskrifter.
Om forfatter
Marie Melchior
Madskribent og -stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes store kærlighed til mad blev til hendes arbejde, da hun startede Marie’s Køkken og arbejdede som kogekone. I de seneste 10 år har hun som madskribent publiceret inspirerende hverdags- og festmad til danske og udenlandske magasiner.
E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af Vild med rødder

  • Mai S. 1. februar 2021

    Indeholder for mange opskrifter med kød eller opskrifter, hvor retten kun er ment som tilbehør (til kød).


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.